陳蕾(樂壇管浩鳴)唔好咁肉酸自打嘴巴啦

402 回覆
1529 Like 136 Dislike
首先點解Nathan係無自知之明,堅持要上台呢
點解陳蕾又咁撐佢?係咪唔識Jessie
睇怕念呢首歌係俾Nathan,好撚失望
叫人唔好自殺,唔通賤人都計?
反駁隊呢幾日長假期唔開工
講得好好
佢只係想完成自己個人返設
自己感動自己
當Nathan 係condom
退一萬步嚟講,如果篇道歉文係話:我當日請佢上台確實係考慮不周,為此道歉

相信我都冇必要出呢個post,我會選舉重新支持你。而家亦應該會少咗好多繼續反對你嘅聲音。但你一而再,再而三反其道而行,將個責任全部推卸俾Nathan,(nathan自己選擇,乜你冇選擇嘅咩?)反映出你個人真係冇承擔
大話老師咪教個大話學生出黎囉
即係到而家呢刻,錯嘅都只係Nathan,你係冇錯嘅?
就係有人見到佢出活動
係IG到留言 DM番個品牌
MAC咪即時del post/story
邊個話無用
只要有人留言佢點都影響左人地品牌
如果個品牌Del左人留言 啲人反應仲大
原來都係錢作怪
佢連管浩鳴都不如
仲話係老師
管浩明=陳蕾
陳同佳=nathan
潘曉慧=Jessie

綠帽男=Day

就算全世界反對,我都會為你拍最後一下掌聲
其實篇文係寫俾廣告商睇,佢唔想俾人再叫佢樂壇管浩鳴,再俾人咁叫落去仲邊有廣告商搵佢
佢以後岀咩event 咩 function (如果仲有嘅話),佢所謂嘅唔識嘅人 aka 唔care嘅人都會留 bad comments。我係廣告商都唔會搵個麻煩友啦!首先,佢冇咩個人之處、又唔係靚女、唱歌又走哂音、搵樂壇管浩鳴嚟又麻煩又可能引起公關災難,所以品牌商或者啲PR都唔會夠膽搵佢啦⋯⋯

人哋都係打份工,邊會為咗你一個半紅不黑嘅歌星仔拿屎上身咩。傻的嗎?

所以華納pr 今晚好落力帶風向,希望完咗件事,最緊要廣告商唔好嚇走晒
管浩鳴個名真係好啱佢
我都有去睇佢演唱會,但我肯定我唔會再投資一蚊落佢度。
任何廣告見到佢,我都唔會幫襯
好討厭連道歉都冇誠意嘅人
作首歌比佢,其實係咪真係有路…
係喎!之前比人屌得咁勁都懶理照出ig照去旅行玩。
但訪問出左比人笑佢係樂壇管浩鳴之後第日就即刻道歉
有d野做錯就要認
Nathan係做錯你就算係佢朋友導師你驚佢自殺你開解佢支持佢冇問題
但應該要俾佢知請唔到佢做嘉賓係件事既後果
而唔係大愛左膠咁請佢表演再深化件事

就算平衡時空Nathan做完嘉賓成功反彈
唔通代表你係拉返起你既朋友你既學生咩?
你咁反而係話俾佢知做錯都冇後果咋
連床狗都開live講到明唔撐佢
都好明顯出硬事啦
Tiffany比班女屌到飛天
廣告商cut廣告大件事啲,呢個先係令佢要「道歉」嘅最大原因
我想知點說服到華納多d
辛苦捧紅左陳蕾
知佢請Nathan都唔阻止搞到今時今日咁
真係一手好牌打到最爛
鳩知蕾老師會又強大又ON9, 越玩越多回應咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞