咒術迴戰 (85) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
明明就係邊諗邊畫加新設定,之前個個0CD出技 洗鬼念急口令咩
佢個所謂束縛對宿狗黎講,就等於我束縛自己少條鳩毛一樣

打左 200 話冇人唸過咒詞
所謂咒術界最頂級戰鬥領域戰
都一樣冇人唸
勁on9
係日下部E個角色可以cut咗佢澀谷篇又冇咩用,又唔參加死滅廻游
中間果堆都cut得
要結印 係咪代表當初五條on99睇住佢結印之後變2.5
拖戲用
日下部
鹿

仲有邊個刪咗係唔影響
搞笑漫黎講都算頂流
就黎佛誕

見兜唔到,芥見遲啲可能又會解釋返:原來五條都落咗束縛,用六眼失效一段時間嚟換取出力最大嘅茈
無佢點有日下部老師 我向你道歉呢句野
三個柒頭:日下部先生最好人
咒術界太小眾
幾丁友自己圍威喂,平時就打下級怪,頂級對戰都少
一齊派好人卡
情勒日下部等佢出黎送頭
凡夫cut哂過程都得
伏黑有唸過架
仲有結界術落帳
同埋呀婆鬼上身

然後就冇了
布瑠良咩咩咩果個丫嘛
其實點睇都係召喚或降靈專用
可以話芥見故意誤導
但更似係追加
其他人死鬥都跟唸下
太on9
你無理解錯 不過我諗佢可以結完印再指向
但我覺得佢絕對係比人屌得多硬兜
又要整死2.5
又要集集提
人哋hxh 唔會亂用,呢度好似自己9up就得咁
無啦啦整招新招世界斬
但其實招世界斬咪又係佢本身術式一部份
無啦啦加個束縛落去就0代價可以有特效?點解唔係以後用解都要有束縛?

咁個個將自己術式改少少野就加個名變新招 加個束縛落新招到咪無敵?
印像中呢套野入面既束縛都係比較無厘頭
-例如虎仔同宿交換,宿係唔可以殺人。新宿虎仔暈左,宿可以任殺人
-三輪以後唔揮刀換一下對殺傷力無提升幾多既居合斬
-岩岩講簡易領域,五條發動既束縛係唔可以雙腳離地

咁兒戲嘅束縛,換返嚟嘅效果都係咁唔嚴謹
宿狗呢個已經算係一路有付出緊既代價
繼續當笑漫睇 唔好問咁多問題會開心啲
一開始既束縛係雙方deal,好似簽合約咁
都叫做有啲新意

然後唔知幾時開始就變成獵人嗰種制約瘋狂上buff
其實佢自己本身就玩爛啦 以後揮唔到刀都係比人接實
還掂都咁癲不如整個令世界唔記得自己果類搞到廚房佬唔記得曬術式算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞