咒術迴戰 (85) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
全部死左既人都俾憂憂救走左,然後俾硝子復活埋,過多幾話全員出擊
屌…無啦啦又乜尻野黑閃呀
出開火啦,一間又話d招未出哂唔死得
原來係搵人出黎送頭比佢用黑閃回mp 都痴撚線

你唔講我都唔記得仲有火弓未用
宿狗仲未盡全力
avengers
真係睇到覺得煩
就算宿係主角咁睇狂buff都煩啦,真係爛尾故
咒術迴戰只有235話
雖然再講設定已經無意思,但搞返清楚6眼係睇到出招時咒力嘅變動,同埋就算背住都會知道對方出招(甚至依家宿儺可以睇穿人哋啲招嘅效果同限制,本應係6眼獨有技嚟)。
6眼設定就係咁屈,唔關咩結印事,所以先話芥見想兜但都係兜得柒同埋唔算兜到
黑閃回血設定係做乜鳩
真,只係不斷咁推晒啲人去死,完全唔知想點
睇完今話,芥見擺明邊畫邊諗,搞到依家好似日下部完全唔知黑鬼會嚟咁…. 成個作戰計劃 A plan 好咗 唔話俾B 知,B又有自己打算唔講俾C知咁
越嚟越多呢啲假訪問
去到最尾d 茄哩啡出哂來幫手回mp再回hp
百九幾人係果邊排緊隊
70 億人
大可以一開始寫五條得屎眼 唔洗寫到佢寫輪眼咁之後變博人傳入面嘅佐助 仲屎過博人傳
一開波見到係屌佢世界斬屈機 冇得解 亂鳩咁作斬佢本身存在 都痴撚線
今集話為左斬凡夫加束縛都明顯係被人笑得多先加
但佢明明可以恢復真身回血
有得恢復真身唔用 搞到以後用空間斬都要再加限制
邏輯又係壞死左
里梅未趕到, 未砌好舊冰
唔講都唔撚記得仲有粒華梅係到
日下部個集成集CUT左都冇影響
依家咁其實就係諗唔掂點殺55555, 就鳩up
總之我落左束縛換黎一招好勁既秒左佢啦

但又無解釋過束縛個價值系統係點, 用咩黎換對應會換到d乜, 於是就會有另一個疑問, 點解55555 唔落個束縛, 整個300000%無限制疵一擊殺敵
鹿大師都係
落束縛比較記得既係全職獵人古拿比卡個條線
人地個束縛真係束縛,反觀芥狗既束縛
由55555到依家都無人覺得有束縛
失驚無神到今期,個旁白又話原來有束縛既
就係要講急口令同指方向加結手印
個所謂束縛對觀眾黎講可有可無冇乜分別
對比古拿比卡真係十分單簿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞