咒術迴戰 (85) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
係,同埋之後可能當係大技咁出類似五條個虛式茈
簡易領域係用嚟中和必中效果,防禦力提升更加係joke,魔虛羅都坦唔住普通斬,普通肉體上個buff就變坦得住個個變晒天與暴君咩
宿狗開到領域果陣就係五條復活之時!
咁佢係咁畫
同埋上集咪話左簡易領域都會減弱對方咒力
係 所以我都係抱住個幾複雜既心情去睇呢套野
鐘意既七海走左已經半棄
但都有睇下.之後覺得日車佢性格幾好
點知早幾話講到佢天才咁我都覺得佢可能可以威多陣
點知...

但搞笑藝人個能力我覺得幾好
不過係畫得耐左
但佢畫搞笑藝人個d 明顯畫得仔細d
係佢係咁畫我笑鳩佢變左小學雞即興式鳩up,兩樣野冇沖突
除銀魂,哩套真係惟一一套搞笑打鬥兼備,點可以唔配服
你可以話236之後亂鳩咁嚟
但話佢紅唔起就撐唔落
我上星期開始睇, 以前冇聽人討論過佢劇情,以為佢係jump二線漫,睇落又覺得幾ok. 咁係我誤會咗
有冇理解錯,

唔係就係因為冇手、結唔到印,

所以先設下束縛,

用以後必須結印+指向+咒詞 為代價(即最少3隻手+1把口),

換取一次性冇需結印、冇需咒詞、冇需指向 既瞬發世界斬咩所以6眼先睇唔到

上面啲人話入2階段都出到世界斬,

但有結印加咒力換醒既話6眼應該發現到。
唔好問啦
鳩up做乜認真

係得啲phd吹開,解係勁招
日本仔又歧視
呢個束縛例子幾好笑
所以無啦啦要buff撚到其他人高防左
無世界斬斬唔死
根本芥狗就係鳩畫
笑到仆街
係度車輪戰
幾時到負責開結界條友落場
是旦鳩up佢係戰力單位55555信任既男人
認真宿狗個代價仲少d
結手印其實係靈魂既喝采
即係 我以後打丁要講埋睇緊邊套av/h漫為束縛,交換無限中出河北彩花一晚
突然諗到會唔會而家咁多個圍緊宿儺,之後打到差唔多宿儺回晒MP時,就想一個領域展開KO晒全部人,之後9叫伏魔御廚子果陣,後面突然嚟一句無量空處嚟頂個領域 END果啲細字就寫 最強 復活!
你想用無量空處攻擊全部人?
用唔要六眼做束縛 可以限定目標
屌你老母又回憶
你懂不懂熱血漫的
......黑撚大哥仲帶緊黑超
用以後唔可以帶黑超做束縛
換取宿狗打佢唔中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞