咒術迴戰 (85) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
其實個凱特死鳩咗都唔明點解牙岡可以咁嬲
依套垃圾 大部份角色最後大戰先第一次認真落場打
搞到逐個介紹能力 啲節奏衰撚到
呢個係佢本身勁之嘛
唔通虎仔出下黑閃又要有咩後果制約
咁樣都叫紅唔起佢靠靚仔同夢/腐女幫手推銷售就真
老老豆豆 富奸多好多時間諗劇情
銷量
我都唔知吐嘈佢刻板印象好定天與咒縛都唔夠黑人血統同運動神經好
2季動畫+電影咒術迴戰0 好撚紅啦其實
點為之紅唔起??
火影忍者世界第一
拿尼加先係笑話
念能力系統係設定都算 可以天馬行空連占卜預言都做到
但係拿尼加可以救得返個制約束縛換能力既人
仲寫埋一大堆無尼頭既規則同故事黎講喱個生物幾危險 又請求又代價 又隔空殺人又連座
但係前面完全冇提過
純愛+懷玉玉折+萬聖節澀谷事變
近年都冇咩邊幾套打鬥動漫可以紅撚到咁

係半條開始成套野缺點一次過爆撚哂出黎
下一個趕到戰場的是!!
應該係動畫黨睇得好爽
如果劇透哂佢地隨時個個掟爛哂 5條D 周條產品擺睇都似
芥狗呢話新加既設定大概=我用以後打丁前要拉筋做熱身運動為束縛,交換無限中出河北彩花一晚
拿尼加係黑暗大陸生物 咁又冇話黑暗大陸嘅生物係本身識念 蟻都係蟻后食左識念嘅人先有念 你等佢開埋黑暗大陸篇先屌都未遲
咁你等咒術完左先屌芥見啦
咒術一日未完 2.5都仲有機會復活 宿狗都仲未贏
動畫純愛戰士+懷玉玉折+萬聖節澀谷事變
全部都係咒術最精彩最好睇未崩既篇章
套野如果爛尾極有可能冇人敢接,冇人整最強打最強動畫
一陣整撚臭自己個朵
作者睇得太多黑人ntr av同埋h漫
水平都差好遠下喎
點諗都諗唔到點幫芥見兜到同HxH同水平
所以富奸一路都唔落船
黑暗大陸吹太大
不過點都好hunter 除咗字太多都叫收貨
正如巨人小說艾撚我唔撚知都有一班人吹神作
咒術迴戰都算係前無古人俾人一面屌
你老味後加咁撚多設定,勁撚夾硬
有全話未
冇得救架啦而家
等多20年 學佢偶像久保加戲啦
睇怕下集最尾都真係宿狗開領域,之後休刊度橋點幫主角團buff到中領域都唔洗死
鬼滅?
根本就係池中無魚
加上資訊科技發達銷售量係應該要升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞