咒術迴戰 (85) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
結局係宿儺俾真理捉入真理之門
係咩有點解嘅咩?
已經無睇落去
55555黑暗兵法公子獻頭
引美國佬幫手
黑人寸勁
十分同意設定完全唔嚴謹 作者想點就點 柒左就之後補設定NERF
兩套野冇得比啦
人地兜到又有說服力

你咒術隔咁耐拎束縛黎兜完全冇說服力
最強打最強讀者keep住睇到5條內心諗法
咁5條冇立束縛係咪5條廢5條仲係到話逼到人地出全力

根本5條自己冇立束縛係佢冇出全力
一陣如果作者又兜無限制虛式係立束縛先做到
就更加顯得作者眼高手低
乙骨無人哀悼 即係未死
原來一早預左
其實由頭到尾無人care過老師
剩係諗點樣誅殺宿
最好笑係鹿sir一野鳩衝
唔知其他個個一早已經有哂部署
成班人應該一直當佢笑話咁睇
仲以為自己好勁 真係天大笑話
黑人嘅刻板印象就係 hip hop 同 ntr
佢就係古代版55555 只可以叫自己當代最強
芥見真係亂嚟…. 明明強調佢反轉術式效率低咗好多,劇情需要就突然康復,轉個頭又繼續虛弱
山本千年黎責任多左,變得慈祥,唔會再咁狠心

友哈吸左卍解,叫左元柳個名,之前叫開山本重國,而元柳個名係佢為左佢副官改

友哈加多句,你都唔想我叫你部下出黎,暗示就係雀部,所以山本放棄抵抗
致敬迴戰
當年八尾邊rap邊打打到佐助條柒頭成team人差d收皮,最後靠佐助爆天照
依加黑鬼邊打邊跳舞,打到宿狗要爆黑閃回mp

完美致敬
佢一直都係局外人,講戰術乜乜柒柒呢啲情節佢從來冇出現過,根本高專冇當過佢係宿狗討伐隊成員
我幫芥見諗定:
斷手前結好左手印 儲住咒力 想用果陣先放出黎
日下部to日車真希虎杖: 喂一陣如果五條瓜柴你地等個on9仔衝入去坦下先 我地再圍埋度下下一步
冇六眼先避到
同埋發唔發覺依家變咗宿儺有六眼咁
乜都學得識、又一嘢就睇穿人哋術式係點甚至了解個術式仲多過使用者本身….
五狗個無下限咪又係冇條件 後咩果制咩約
黑人兜口兜面話日本人對佢有刻板印象都好癲
應該改埋條女做硝子
咒術嘅戰鬥力系統寫得唔清唔楚,唔怪之得紅唔起,佢改善咗呢點我覺得會好睇好多,同埋佢可唔可以唔好再借鑑人,咁樣好唔自然
夾硬話宿儺而家見到嘅全部都係無量空處嘅影響
真嘅五條未死仲同佢打緊都應該好過而家咁低能嘅車輪戰
由搶伏黑身體開始已經講緊佢咒術天才用咒術超勁
最強打最強個到直頭幫佢buff撚到離哂大譜
根本成套野236之後就全部崩撚哂

下集預告: 宿儺領域再現!?
憂憂爆發領域,把宿儺轉移至火星拯救地球天下蒼生!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞