咒術迴戰 (85) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
束縛就係以後用呢招要手印+咒詞+手指方向
換一次金手指連6眼都睇唔穿嘅世界斬
芥見為左埋尾真係求其乜都畫得出
明明乙骨之前打曱甴咒靈都打到周身傷先贏到
點知殺完假油之後 打果堆失控暴走咒靈可以畫面一轉就清哂
Critical hit仲可以回血回mp,正常人點諗到
根據26卷同之前幾次暗示,幾肯定老屍以左眼為代價進行束縛

借其他人隻手
芥見呢條撚樣真係無得救
236 skip得咁撚型無撚認衰呀嘛
而家終於知自己吹大左
為左招世界斬死兜爛兜

大把5條既退場方式唔用
為左做新聞夾硬2.5
後果就係成套漫畫萬劫不復
乙骨用到捌咪一樣輸
真希天與暴君,我不嬲都冇覺得佢會死,其他人我就唔知了
你睇多次個話,

最後佢係講倒野同隻手生番出黎斬乙骨,

但前幾格係冇口冇手
可能芥見以為後尾先解釋型啲掛,但其實好夾硬
我唔信黑人冇恥笑華人Ching Chong
乙骨應該是加強版解了
答案唔係空間斬吧
可能2.5用以後睇唔穿對手咒力軌跡做束縛
先可以用茈炸到宿斷手
下話齊估黑閃功效:
回復反轉術式
回復領域
回復魔虛羅
以上皆是
獵人嘅制約 雖然無講明,但唔似可以亂咁黎
例如話 我想一招秒殺呢條友、制約係以後用唔到念,係做唔到呢件事

即係古勒比加無比人屠族既話,佢應該係用唔到制約 落自己招中指到
凱特無死到既話,岡都唔可能用制約爆到SEED

上面講既唔包括 死後既念更強 呢條RULES

練過㗎
點解係左眼
最尾比人黑閃打中果個係乜水黎
其實loop撚完未 舊角色上場 -> 5條吹一輪 ->宿狗繼續屈機->2次黑閃回mp

今集又黎舊角色重新上場車輪戰宿狗
插回憶話老師覺得佢勁米格爾術式+體格連佢都覺得有D料到又係到消費老師吹一輪

跟住仲繼續死兜腰斬5條個下係立左束缚
然後結尾黎個消費5條呢個戰力單位
話2次黑閃可以回MP
下集又黎幫宿狗落Buff

宿狗回戰
其實我唔介意佢重畫
236之後我可以當無睇過
束縛咁撚勁嘅我係黑人就束縛自己變白人換一野秒殺宿狗
MJ 先係史上最強既咒術師
睇返主題曲 、手機game eve pv 同26卷pv 都係指向左眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞