[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Gotchard , 爆上戰隊 (2)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
Zero X
簡稱ZX
諗咗陣
終於醒起威吹鬼變身器同喇叭,zillion driver 張卡用口咬過
純粹劇外原因想快啲見返佢
仲有用龍頭對菊花Brave In
Brave in 呢個知
所以先諗其餘兩樣點brave in
01本人都有可能過佢
我以為係用張卡
碌卡鎅屎忽
睇佢今集表現唔似係奸,無論係九堂被激走嗰陣嘅反應,定係主動去攤牌,只係過於進取呢點係唔少劇集入面bitch嘅寫法

另外由於今集99演員嘅表情演技唔差,所以鏡頭一轉到九堂同大家姐度又會出晒戲,雖則係keep住進步緊嘅,但憤怒同煩惱嘅表情真係搞唔掂
右下係Do姐黎
都上年啦 沙糖健黎香港出event嘛
Aguilera其實到入weekend為止都問題不大,同三妹分別主要係迷惘同埋作為敵人嘅時間

最該鬧嘅係weekend後嘅描寫,性格上變櫻2號,但偏偏嗰陣櫻寫得並唔討喜,劇情上又做咗花瓶
突然同牛島光邊個打得多,突然間又玩顏藝
抽離唔到角色
鏡花比得佢,都知碌嘢廢架啦,
堂堂超a級鍊金術師用嗰碌嘢變身咁多次,
都比男主串唔係拉打
睇個款佢連變怪既資格都無
預告都唔多點見佢,連茱麗葉都比阿9搶番
應該差唔多成集比冰封,
冰封過程中,見到阿9同阿1先係一對
就老撚土講句如果對阿一唔好,就隨時番嚟搵番佢就知埞退場

同埋都唔駛合理化,
純粹兩條女爭仔,
唔妥對方根本合理都無得再合理,
兩條女今集見到對方面口都好西
大家姐遲些少出現,兩個應該已經互相扯緊頭髮
大家姐將佢兩個變埋怪互相撕殺都仲得
REVICE都唔得
可能最後話99係彩虹龍變呢
細個有一齊玩,又命運
我唔知佢地講過乜,
我自己分兩類
一類就神,老千,Aguilera,呢類
呢類涉及政府,好難咪代價都唔駛付就當無事發生
所以神就寫佢將功贖罪仲係比政府軟禁緊,
Aguilera同佢班舊拍檔好似都要坐監同做罪犯更新活動(因為我無睇曬全套,有啲係道聽途說所以用好似兩個字)
所以老千呢個罪魁禍首,
仲大搖大擺繼續開公司會令人覺得好撚奇怪

另一類就公眾唔知佢地惡行,
你主角群自己畏威圍當無事就無事
同埋會講你需要佢地做某啲嘢所以比佢入隊
例如今集講鏡花需要三妹既情報,
ace就需要麻雀救人(景和勁慘,明明咁多個願望,佢係最正路同最直接,係要比劇情殺屈,仲要比牛串佢做多餘嘢,係都要屈到要麻雀救人嗰方法先係正確)
同埋士巴拿都仲未接受佢入隊,男女主就無表過態
上集女主都提過話希望大家姐以人類身份贖罪,唔知佢將來寫佢點贖罪啦,
至於老師同三妹既關係我覺得鬼鬼地 ,
由佢求老師帶佢私奔開始去到今集
佢地既對答同表情交流係好撚唔對路,
覺得佢地應該打過友誼波
所以二家姐先咁㷫,今集連人地個屋頂都打穿埋
如果係真,咁九堂真係慘,除咗Hopper 1之外仲要同多隻怪爭
咁既男人放棄佢搵過第二個啦
個練金學院話入就入
寶太郎眼中佢個毒撚朋友地位都高過九堂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞