[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Gotchard , 爆上戰隊 (2)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
https://www.instagram.com/p/C5M7uDhSI0M/?igsh=MTc0OHc2YWQxNTd3dA==
Old news咗未
淨係知我地作為大灣區人民共享榮光
吹撚到多媒介外傳補完都入大森數根本係成間公司嘅大方針黎

Exaid個年先岩岩發展ttfc 既平台,點唔做多啲外傳點吸引人join呀?
睇左saber劍士列傳未?
FB 有d人係咁屌人係大森fan 要一齊死
尋日定前日先同王蛇喺深圳
咪果個page啲人成班周圍吠
都成30集

但呢一刻主線冇明顯反派

最尾boss一係老豆、一係骰仔戀童佬
本身有啱啱打贏咗個中boss姐
應該過咗四月玩完legend 就會進入大直路直接最終章

其實你當佢少咗一章就好合理
你完全唔使理頭15集,第16集開始先計第一集
佢啱啱只係等於Revice打完deadman 個陣

啱啱打完第一季嘅反派,好快就會介紹新嘅boss
到而家都唔知塞legend入黎用意喺邊
Legend本身既用意都唔知想點

想玩周年拉打就唔應該用個期既item

佢依家限死用Chimmy卡,好難同Gotchard分開睇
平成十五周年其實有fifteen
令和五周年出個紀念拉打其實冇話唔得
Fifteen 都係劇場版condom啫

Legend 入埋TV就唔同講法
嚟嚟去去咪又係嗰幾個卡通頭像毒撚
仲小眾過連登
開頭齋spinoff我就當佢係無左春季劇場版所以咁安排
入埋本編又有強化唔知想點
定係出兩集好似當年鎧武drive咁同春季劇場版連動既玩法
大包嘅主線係同decade zio有關
同割7條線9唔搭8
6月66日
https://x.com/kokoumori/status/1774556157576925555?s=46&t=HWioCRTN83xEKQsFgA3nlw
龍劍道,佢哋劇個特效真係好勁
可惜冇高清重制
https://twitter.com/King47_toei/status/1774709113169285321
TTFC啲嘢好難分真假
話唔定好似當年Brain咁真係成事呢
咁啱特搜週年 唔出奇
日本愚人節傳統係直到中午為止,下晝再講嘅話多數真

總長加油好過姬野嗰陣咁就得
應該係takara最認真既一套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞