[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Gotchard , 爆上戰隊 (2)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
同你同一場,佢坐我前幾行,
一陣我諗住入佢個live屌柒佢
即係唔係我一個受害者啦…屌佢老母垃圾Youtuber
條粉腸會唔會扮睇唔到?
關公災難+睇戲冇公德心
有花生食,可能佢戇鳩到以為個個都喺網上睇咗,支持屌柒佢
新映請佢地黎嫁
on撚鳩,未到床戲個位就大嗌sex
真係以為個個都同佢一樣上網睇左
梗係唔係啦,嗰日開live都有話咁啱搶到飛,如果請嘅話應該叫佢哋做埋主持,今日條女就真係唔掂啦名又講錯
動漫特攝界啲人點解特別冇公德心仲衰過支那人
認真問咁多位師兄,覺得今日$180其實抵唔抵
網上面所有未經授權轉發既片都喺老翻,細細聲講咪算而家全世界都知…
NPLM
安排混亂,而且我排唔到簽名,我覺得一般般唔抵!
不過我搵到個好位影到村上咁就算啦
無知一問,其實排隊簽名係唔係冇買飛都可以
把聲咁難聽就咪鬼講啦
一定要買飛先有簽名
唔係 需要買今日嗰四場門票其中一場 我呢啲排唔到簽名飛就企咗喺側邊曝住佢出嚟
下 咁撚仆街?
如果我冇記錯嘅話 仲好似講左
扑咗佢定診咗佢 呢啲類似說話
好彩唔係淨係得我一個聽到啫…
YouTuber點解要睇網上流出版啊?…
YouTuber點解要喺戲院嘈生晒?…
你係咪有特權?你係咪大撚晒?
就算當佢真係去咗日本睇而唔係網上版
都唔代表可以咁樣做下話 呢啲仆街要公審喎講真
某啲人認為公眾人物應該係大撚晒嘅,得個爛鳩12.7K訂閱… 真係嚟撚害
香港真係乜鳩人都可以做YouTuber同KOL
除咗覺得自己睇過好威之外 完全唔知呢個係咩心態
其實即場屌鳩佢,分分鐘又係嗰個態度話你「殊」乜鳩,又搞鳩到人…

睇戲遇着呢啲人真係麻鳩煩,我開始有啲擔心freedom頭幾日又遇着啲班仆街真係乜心情都冇
可惜嘅係啲人多數過幾日就唔記得呢單嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞