[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶 (139)

826 回覆
1 Like 2 Dislike
ching隻手圍大約幾多
呢排想買隻streamliner綠面
有無ching 買過moser? 有無啲咩要注意吓

手非常幼嘅話要小心
我都聽講過話有人校都最尾一格都太大
我手15.5粗
應該ok啩

都要俾啲炒價
15.5好似偏幼?好難講,睇下有冇清講兩句

綠面唔洗炒吧?三文魚都落到20了
唔知有無ching有streamliner些牙吓帶成點
綠面都要18-19 比公價17.x貴 我都當係炒㗎喇

其實我都想買三文魚面多啲
但揾唔到
Check out 'H. Moser & Cie Streamliner Centre Seconds Smoked Salmon Griffé Dial 6200-1207', available at HK$200,000 on #Carousell: https://carousell.app.link/QI5GuQo1qIb

有丫
再唔係想play safe watch finder 有隻22,講下可能20多d有

Ching係咪都要除哂啲格定有淨?
睇過實物都好毒

但moser喺連登無乜人講
想揾多啲評價都無
Carousell條友無評價
鬼鬼哋
可能我呢排先追返呢個post 唔多覺有人講
Ching你兩隻都有 鍾意邊隻多啲?

咩價入的呢? 手感又如何?
21-22 pre-owned
我揾到全新三文魚都要近23

本身鍾意三文魚hidden牌子
但比matrix green貴成4皮
15 16唔知邊隻好
我自己鍾意green dragon 多啲
價位就唔好提啦,
手感一流, 其中一隻佩戴感最舒服嘅鋼錶

但moser 最鍾意都係pioneer
Ching勁 Perpetual Calendar都有
其實我都鍾意streamliner隻perpetual calendar灰面版
個底好好J 但實在out of buget
唔洗全新啦,呢隻舊極都係一年,你自己戴兩下都花哂
揀鐘意嗰隻,如果唔係慳4皮又一直心思思仲辛苦
喺邊有折
我平民一個好少喺AD買嘢 唔知邊有折

隻三文PPC而家留名但可能都出年先有
但佢簡約到連hour mark都無 我怕我睇錯時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞