[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶 (139)

829 回覆
1 Like 2 Dislike
我想要37 但37無黑色 第2選擇就藍 但藍好似無可能排到 點解37唔出黑
嘩ching 18cm 戴38先啱啱好
我想入39mm jumbo,睇怕都應該唔得
或者可能要試吓15450。。。
我手腕得15cm……
戴5711 40mm還好,AP真係未必駕馭到

jumbo應該唔洗諗佢地個lug撐得真係好開
咁我死心了
Lug to lug 46.5 - 47mm 已經係我極限
我諗15550應該fit到你,入BT問下啦
有冇可能排到
你連pp 5711都有加埋assume你靚卡片嘅話排灰面應該有機嘅,就算食炒都係30萬鬆啲
帶住5711梗係排藍面啦, 37mm藍面/26715藍面應該唔難排
我以前未買嗰陣都係諗住灰色一開始
結果去專門店試晒上手 即刻無考慮灰色
灰色我自己覺得實物隻聲令到塊面好唔
sharp 睇相就好靚 實物真係麻麻哋
而藍色都幾靚嘅 但係太難所以都冇乜考慮
最後揀咗白色 白色實物出到嚟所有嘢清晰好多

同埋如果隻手細隻嘅話可以考慮37 mm
我16.5手 我舊相呢隻係37 mm嚟
所以建議你去試咗上手先
Thx ching
師兄手腕幾多
15 cm or 6 inch
你同我一樣
Ching有冇玩AP?

手幼就勉勉強強啦,着長袖衫就冇乜大問題。
個lug真係凸哂出嚟咁
yes
係自己睇先至覺啫,其實人哋睇就唔係好覺。
Ching有料,仲有冇咩好錶
同一隻手,同一隻錶,你用一支50 mm鏡頭喺20cm距離影同喺兩米距離影,出嚟嘅效果就好大分別啦。大部份嘅人應該留意唔到你帶乜嘢錶,留意到嗰啲都唔會好近睇,所以有時隻錶大咗少少,都冇乜所謂。

你所講嘅好錶係邊一種先?有炒價嗰啲定係冇炒價嗰啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞