買左日本最新IQOS電子煙 (3)

1001 回覆
19 Like 57 Dislike
heater放入盒...個盒最上著紅燈...有咩解決方法.....已試過reset...

有機會壞盒
點解我食8-10啖左右就無
點解我食8-10啖左右就無

有無做足清潔?有無好大啖?
之前間鋪都俾人掃左 、有無人想放蛋
發夢見到大陸賣家有彈賣可以寄去大陸地址,330rmb一條 好似係
要補了.....賣開個個停左入.....請問大家有冇source?
https://t.me/jasonwong28
搵次香港政府唔好咁撚廢

咁落後得唔撚得

真係好唔想燒返煙
想問下巴打呢隻iqos電子煙食完個口會唔會有真煙味?
利申女友唔想聞到煙味
利申女友唔想聞到煙味

冇味
尋日係日本買左
個jacket新既拎去叉電但咩燈都冇...
有冇巴打知點搞...
利申女友唔想聞到煙味

冇味

有小小但無真煙味臭,而且好快散。但係煙彈吸緊時浸味都好奇怪,有人無野有人話臭
利申女友唔想聞到煙味

冇味

有小小但無真煙味臭,而且好快散。但係煙彈吸緊時浸味都好奇怪,有人無野有人話臭

個個都話臭, 叫你食真煙算
利申女友唔想聞到煙味

冇味

個個都話臭, 叫你食真煙算

Iqos吸緊時臭 吸完唔臭
食咗個幾兩個月, 部機陣味好撚勁, 有無方法解決

我屌你老母

成塊出左黎?
係咪咁撚易壞呀

係咪扭過嚟

¥150蚊人仔整返
上面話叉唔入電2.4p好似話要用原廠火牛,用其他都好易壞
叉壞左枝

我v7加左條友,佢話¥150 如果仲識著燈. 整完先收錢。

用力pak返入去就ok
試過

因為一食就入盒,下次可以等陣先放返入去充電
有冇人想要堅果味
想換淺綠
尋日係日本買左
有冇巴打知點搞...

巴打仲係唔係日本
尋日係日本買左
有冇巴打知點搞...

巴打仲係唔係日本

就係返左黎先煩...
尋日係日本買左
有冇巴打知點搞...

巴打仲係唔係日本

就係返左黎先煩...

我連機都無,幫唔到你
btw叫朋友幫我買,果邊話要當地人先買得

盒放入袋都還好, 有時唔帶袋放褲袋揸車, 整部車都係用過嘅煙彈味
我支2.4 買番黎一個星期就壞左.
用左2個月之後宜家連個叉電盒都壞埋
都唔明點解可以咁垃圾
都唔明點解可以咁垃圾

轉唔轉得返真煙, 轉唔到咪順便quit smoking
都唔明點解可以咁垃圾

轉唔轉得返真煙, 轉唔到咪順便quit smoking

宜家食真煙覺得好辛苦
睇黎要買番部2.4 plus

盒放入袋都還好, 有時唔帶袋放褲袋揸車, 整部車都係用過嘅煙彈味

有無清一清d油呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞