買左日本最新IQOS電子煙 (3)

1001 回覆
19 Like 57 Dislike
有無朋友放機(新機)
有冇巴打知依加買機咩價 同埋邊到買好
有沒人知道邊度有得維修枝棒,斷9左發熱片 我在日本買的,屋企人日本身分證登記有保養,但唔知保唔保

無嫁啦 個個都斷左買新
整要400

拿去日本保養呢?我屋企人可以去日本店到維修,香港維修400邊度有?

點解唔係日本搞一換一,一個acc可以登記五套,上次我換到第三套之後就要比單佢睇
如果去開日本旅行想買機可以amazon送去酒店便利店
btw 轉左食小米尿袋之後都係覺得iqos好

咩係小米尿袋?
想請教各位巴打,用緊Kecig 2.0 plus, 但成日食完支彈仲有好多燒唔哂,係咪正常?

咩係小米尿袋?

glo呀
有沒人知道邊度有得維修枝棒,斷9左發熱片 我在日本買的,屋企人日本身分證登記有保養,但唔知保唔保

無嫁啦 個個都斷左買新
整要400

拿去日本保養呢?我屋企人可以去日本店到維修,香港維修400邊度有?

點解唔係日本搞一換一,一個acc可以登記五套,上次我換到第三套之後就要比單佢睇

打電話問左,人為唔包
買左深藍唔岩食,仲有7包,
有無深綠/淺綠 可交換?
有冇人有興趣深藍,有9包未開,
如果可以換淺綠最好

http://t.me/happybobo214

http://t.me/kenwkc add 不到?
想問而家日本係咪一定本地人先買得??
想問而家日本係咪一定本地人先買得??

你支煙插得唔好 可以快速咁拔出黎再插返入去 就會好多煙
想請教各位巴打,用緊Kecig 2.0 plus, 但成日食完支彈仲有好多燒唔哂,係咪正常?

正常架 唔會好似真煙咁燒哂
有無人知英國賣幾錢一包煙彈?
機場免稅店有無得賣?幾錢?

專門店 £8一包, £70一條

專門店 £8一包, £70一條

謝回覆

咁知唔知機場免稅店有無得賣?幾錢包?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞