買左日本最新IQOS電子煙 (3)

1001 回覆
19 Like 57 Dislike

見面交 都唔肯啦 我做賣點會面交俾你 博拉咩

同過連登仔買過一次
冇晒彈係身

依家無現貨架啦 我買開果個都要 四至五日

唔知係咪同巴打你買緊同一間呢
我都係等四五日

我買係可以即日拎貨
最遲隔日
面交
不過要$480一條

想問問中左PK ERIC 伏, 是否有巴打去銀行成功申請退款?
想問問中左PK ERIC 伏, 是否有巴打去銀行成功申請退款?

退錢就無可能, CAP佢FB賣野既PAGE報海關就得, 就算佢無貨, 有叫人賣既意圖都拉得
如果過過錯數要求退回呢?
條友食左人地咁多錢, 仲可以繼續用佢個戶口繼續收錢, 如果銀行收到戶口號碼多次壞帳, 要追討應該都有D可能吧?
條友食左人地咁多錢, 仲可以繼續用佢個戶口繼續收錢, 如果銀行收到戶口號碼多次壞帳, 要追討應該都有D可能吧?

銀行唔會cancel 過咗嘅數, 除非收款人同意簽名 (好似係) 我諗一係報警一係海關
報警, 報海關 - 可能都會查到因為煙蛋問題, 即係都拿屎上身...
有冇其他方法可以追到數.. 畢竟佢四圍搵人笨都唔係辦法
你同佢買咗幾多條魚仔餅
依家機最平係邊度?
你同佢買咗幾多條魚仔餅

冇攞貨, 連快遞費都唔想比
你同佢買咗幾多條魚仔餅

條友 依家呃IPHONE 世界級騙徒黎
你同佢買咗幾多條魚仔餅

俾多28蚊拎魚仔餅或垃圾
條友 依家呃IPHONE 世界級騙徒黎[/quote]

明明有一大班苦主, 點解只可以低頭?
入錯數唔退款, 是否都有罪??
加上, 買家貨都未有, 怎算犯法?

詐騙罪黎。有冇貨都得

詐騙罪黎。有冇貨都得

真??

詐騙罪黎。有冇貨都得

真??

講下邊度有得賣都算犯法, 海關網頁係咁寫

詐騙罪黎。有冇貨都得

真??

條友乜野都呃 呃機錢 有人去報警話 佢呃機錢了
有無人食到唔想再食煙
真係可以打稅?有以下疑問。

1. 如果可以打稅,即係可以合法賣,點會比人拉?
2. 機就仲奇怪,又唔係禁品,呢個就真係應該可以合法買?

1. 打稅係指你自用既 買賣唔算自用
2. 機的確係合法買賣 因為佢只係個加熱器

咁因乜事只可以自用?你拎盒免稅煙返黎,完左稅一樣可以拎去賣。

咁因乜事只可以自用?你拎盒免稅煙返黎,完左稅一樣可以拎去賣。

更正,除左無左張 warning 外。

如果真係當然仔,咁即係 19 枝既規例依然 apply ?

更正,除左無左張 warning 外。

如果真係當然仔,咁即係 19 枝既規例依然 apply ?

*當煙仔

成日打錯字,sorry ...

打正税差不多$700一條
邊個會接貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞