買左日本最新IQOS電子煙 (3)

1001 回覆
19 Like 57 Dislike

我屌你老母

成塊出左黎?
係咪咁撚易壞呀
賣機邊會有事? 買賣蛋先會出事姐

如何知道我的香煙是否已經課稅?

已課稅香煙的包裝上會有香港政府的健康警告。

如果你管有多於500支香煙,而包裝上有「HKDNP」的標記或沒有香港政府的健康警告,法庭會假設香煙沒有課稅。

此罪行的最高刑罰是罰款港幣100萬元,和即時入獄2年。
d雞蛋而家點賣法?
聽過一排要成460
d雞蛋而家點賣法?
聽過一排要成460

買左$480
難搵到呢.......不過再貴都冇法子
食唔撚返燒煙
d雞蛋而家點賣法?
聽過一排要成460

買左$480
食唔撚返燒煙

到時有港旗咪仲貴
d雞蛋而家點賣法?
聽過一排要成460

買左$480
食唔撚返燒煙

到時有港旗咪仲貴

到時起碼合法先
講真,加撚到$100包煙一樣有人食
屌佢老母,我依家買蛋好撚似買白粉咁
仆街正苦點解要迫人食返燒煙 正仆街
屌,今晚入多2條先
d雞蛋而家點賣法?
聽過一排要成460

買左$480
食唔撚返燒煙

到時有港旗咪仲貴

到時起碼合法先
屌,今晚入多2條先

巴打可唔可以夾單 https://t.me/Dijdjsjsjee
d雞蛋而家點賣法?
聽過一排要成460

買左$480
食唔撚返燒煙

到時有港旗咪仲貴

到時起碼合法先
屌,今晚入多2條先

巴打可唔可以夾單 https://t.me/Dijdjsjsjee

Sor,巴打,我同老婆兩份食,唔夾了
2.4 轉左 plus

開關上粒野 究竟有咩用
無晒萬仔。得百樂
😤食住先
周圍都無貨
無晒萬仔。得百樂
😤食住先
周圍都無貨

無貨? 今日先買完
d雞蛋而家點賣法?
聽過一排要成460

買左$480
食唔撚返燒煙

到時有港旗咪仲貴

到時起碼合法先
屌,今晚入多2條先

巴打係邊到買
可唔可以去日本買蛋入香港關比稅? D稅點計?
d雞蛋而家點賣法?
聽過一排要成460

買左$480
食唔撚返燒煙

到時有港旗咪仲貴

到時起碼合法先
屌,今晚入多2條先

巴打係邊到買

香港面交,不過停左做新客
我都係搭個fd子拎

屌,差不多$700/條,仲有車錢,機票

好似維返差唔多60蚊包
人在大阪 話日本人先買得部機
有冇巴絲換彈?想淺換紫
一條

巴打邊區?
有冇巴絲換彈?想淺換紫
一條

巴打邊區?

冇野了,我九龍區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞