有錢仔與公屋妹

110 回覆
53 Like 26 Dislike
(十四)

原本我係應該不斷咁搵機會呃楊小蘭上床,但唔知點解,經過咗上次相簿事件之後,我好似就冇咗動力咁。

我依然係覺得楊小蘭好靚,身材好火熱,但係…好似又對佢多咗一份憐憫。

一份我唔應該有既憐憫。

除咗憐憫之外,仲有一份越黎越強烈既感情…

唉,我到底發生咗咩事呢?

*

不過我都係一個正常既男人黎,都會有性慾,既然仲未氹到楊小蘭上床,我就唯有搵另一件發洩既工具Rebecca。

呢段時間入面,我同Rebecca既相處已經同以前唔同,我好似真係單純當咗佢係發洩工具,一啲感情上面既交流都冇,彷彿佢既作用只係單純咁比我射晒啲精液入去佢既陰道入面。

以前即使我哋係SP,但有時都會有啲好似情侶間既互動,但而家已經冇晒。

一啲都冇。

係由幾時開始咁既呢?

表面上係由我第一次懲罰Rebecca開始,但實際上我知道唔係。

我內心對住Rebecca既感覺隨住我對楊小蘭感情既提升而有所變化,我甚至有諗過係咪應該停止同Rebecca呢種關係?但係我旋即又會諗,我點解會咁諗?應該係啲女人為我而活,要我調返轉,呢個真係開玩笑。

而且我同Rebecca停止咗呢種關係之後,我去邊度搵個女人發洩啊?

我又仲未氹到楊小蘭上床。

而且…我都冇動力去氹佢上床…

而家冇咗Rebecca既話,我咪等於冇咗個隨傳隨到既發洩工具?所以…我最後都係冇停止呢種關係…唔止咁,有時我心情鬱悶既時候,我更加會響Rebecca身上施加各種SM既道具。

我覺得自己唔係喜好暴力性愛方式既人,但我見到Rebecca,總係會忍唔住想對佢粗暴啲。

我諗佢都感覺得到。

「老闆…」有一次完咗事之後Rebecca響床上面叫我。

「唔?」呢次我並冇對佢「行刑」,只係單純同佢做愛。

冇錯,係單純既做愛,一啲情感上面既文流都冇既做愛。

「你最近係咪心情有啲煩躁?」Rebecca問。

「冇。」

「我覺得你最近好似好急躁咁…」Rebecca眨眨眼咁問︰「同埋…你覺唔覺…我哋好似好耐冇咁樣傾過計?」

比Rebecca咁樣一講,又好似係。

自從果次佢凍親送咗佢去睇醫生之後,我哋非工作時間既交流,就係除衫、做愛、著衫、送客;再唔係就係佢除衫、我調教、將佢人體固定、過夜、佢著返衫、送客,以前我哋做完愛會傾下閒計,而家都冇晒。

「還好喇。」我聳聳肩,然後落床諗住著返衫。

「同楊小蘭既進展唔好咩?」Rebecca問。

算唔算好呢?我好似向咗一個同最初預想唔同既方向邁進緊…

「唔關妳事。」不過都唔關Rebecca事。

「人哋都只係諗住關心下你咋嘛。」Rebecca把聲有啲唔開心。

「都夜嘞,我送妳返去喇。」我冇答佢,將地下啲衫抛返比佢。

Rebecca突然由後面攬實我,道︰「老闆…比我攬一陣。」

我冇出聲,由得佢攬。

「我覺得…最近你好似變咗。」Rebecca輕聲道。

「咪一樣係咁?」

Rebecca冇再出聲,攬多咗我一陣之後,佢就自動自覺著返衫,然後由得我帶住佢去停車場,再送佢返屋企。

變咗…?乜我真係變咗咩?

*

唔經唔覺又過咗一個月,呢個月黎我都花咗唔少時間響楊小蘭身上,佢響我心目中既位置亦都越黎越重,我對佢既事都越黎越上心。

點解會咁既呢?

我最原本既計劃係氹咗楊小蘭上床,之後佢啱既繼續玩、做SP,唔啱既就同佢分手甚至炒咗佢,點解而家件事既發展方向會偏離得越黎越遠?

我有聽過一個term叫做「沉船」,但我連床都未同楊小蘭上過,又點樣叫「沉船」?

*

雖然我係花咗唔少時間同心機響楊小蘭身上,但我哋既情侶關係都係冇響公司入面公開既。

呢個係我一向既習慣黎,我唔鍾意比任何人知道我乜嘢時候有女朋友(即使果啲所謂「女朋友」其實我全部都係玩玩下),萬一佢哋同我既追求對象講起,會嚴重影響我既計劃。

呢兩年以黎,每逢我有女朋友,我都淨係會同一個人講,果個人就係Rebecca,其中一個原因係佢係我既SP又係我既秘書,好自然可以推敲出我有冇拍拖,瞞住佢都冇意思;其二佢呢方面都好識做,從來唔會周圍唱,有時仲會比下意見我,所以我咪當有多個傾訴對象。

不過今次我追楊小蘭、甚至係同咗楊小蘭拍拖之後,我都冇向Rebecca提起過。

唔知係咪因為第一次調教佢之後,我自覺好似已經高佢一等,唔需要咩事都同佢分享;二來就係…我越來越發覺…楊小蘭…佢同我以前啲女朋友或者SP真係好唔同…就好似我所講,佢響我心入面既位置越黎越重要,甚至漸漸地,我只係想同佢響埋一齊,就算唔上床都好,我好似都有種心靈上既滿足…

而我…唔想比任何人知道呢件事…包括Rebecca。

(待續)
開始沉嚕
(十五)

「你係咪已經放棄咗楊小蘭?」有一日Rebecca走入黎我間房,響我枱面放低啲文件之後問我。

一睇就知佢係借啲意走入黎搵我。

「妳咁講咩意思?」我皺眉問。

「我見你好似冇乜動作咁,又有時間成日搵我做愛,咪估你係咪已經放棄咗佢囉?」Rebecca向我笑笑道。

以前我有女朋友既時候的確係會搵少咗Rebecca做愛,因為我以前拍拖既目的都係想將啲睇中既女人氹上床,咁既然拍拖,梗係要做個夠本,做到厭咪分手搵第二個。

所以以前我拍拖既時候,雖然唔係完全同Rebecca斷絕床上關係,但的確係會做少咗。

至於而家…我仲未同楊小蘭上床,咁我有有性慾起既時候唯有搵Rebecca發洩,由於搵佢做愛既次數冇少到,所以相對黎講,都變得冇咁易比佢發現到我其實已經同楊小蘭開始咗。

「唔關妳事。」

Rebecca道︰「唔似你喎,我好似都唔係好見到你有點對佢出手。」

咁係因為我同楊小蘭既互動多數都係發生咗響放工之後,而Rebecca每日一收工(甚至收工時間前),已經一支箭咁標走咗,就算我搵佢做愛,佢都係直接響約定既地方等,唔止永遠都唔會OT,係連扮OT都唔會。

楊小蘭個人咁怕醜又冇自信,佢係唔會響辦公時間同我有咩過多既接觸,最多只會同我點點頭打招呼叫聲我張生早晨。

「幾時我既私生活都要妳黎管?」我問。

「我唔係管你…我只係…關心下你啫…」Rebecca答。

「我有我做事既方式,唔需要妳去理,更加唔需要妳去管我既私生活。」我唔客氣同佢講︰「妳只係我既秘書,要識得分莊閒。」

「唔係啊,我只係覺得…你唔對佢出手都好架,佢係一個好純既女仔,我哋都睇得出,呢啲女仔…如果比男人玩,應該…應該會好傷心架。」

Rebecca呢句說話正正講中我既心坎,或者呢個都係我遲遲唔同楊小蘭上床既原因…

因為我知Rebecca講既係事實。

我都知道咗楊小蘭既背景,而且同佢一路相處、拍拖既時間、對我好似傻妹咁無條件既絕對信任,都好似令我產生咗感情…

我唔知點解,我就係唔想傷害佢,唔想見到佢傷心既表情。

呢啲感覺我從來未試過,以前我覺得就算玩爛咗人哋既人生,其實冇乜所謂,而呢種諗法其實到而家都冇變過。

只係…

呢種諗法並唔適用響楊小蘭身上。

「得嘞,妳同我出去,我想自己諗下嘢。」我下逐客令。

「老闆…如果…如果你想搵人傾下,我隨時都可以聽你傾訴架。」Rebecca柔聲道。

「妳?」我冷笑一下,道︰「妳憑咩?」

「除咗係老闆,我仲當你係朋友,聽朋友傾訴煩惱,唔係應該架咩?」Rebecca比我咁樣一窒,佢諗咗一諗先至答我。

朋友…老闆…

嘿…

妳真係當我係老闆,妳果陣就唔會用果種不屑既眼光望住我喇。

「妳出去,我想靜下。」

「總之…你有咩想傾既,歡迎搵我。」Rebecca抛低呢句就離開咗我間房。

佢走咗之後我攤咗響自己張凳度,我啱啱話自己想靜下唔係講笑,我真係想整理下自己既思緒…

我自己一個坐咗響度唔知諗咗幾耐嘢…

好喇…

我要承認…

我對住楊小蘭既感情…

好似真係唔係玩玩下,亦都唔再係想單純同佢上床。

我諗我一直冇去將原本既計劃付諸實行既原因,係潛意識入面唔想傷害佢…

我唔係唔想同佢上床,但我潛意識一定係響度諗,如果我同咗佢上床之後再同佢分手,佢一定會好傷心好慘…而呢樣嘢係我唔忍心見到既。

但既然係咁…

點解我要同楊小蘭分手?

我唔同佢分手,試下認認真真咁拍一次拖咪乜嘢問題都解決晒囉?

我從來未試過認真去拍拖,唔代表我做唔到架嘛?

唔敢相信,我真係會考慮呢啲事…不過我諗咗成個下晝,心入面好清楚,「認真拍拖」呢件事先係我真正想做既事…

於是我send咗個WhatsApp比楊小蘭,約佢今晚食飯。

*

「點解唔去茶餐廳啊…」楊小蘭有啲唔自在咁望住四周圍,問︰「呢度既氣氛…我唔係幾慣啊…」

「妳要習慣下啊。」我笑道︰「遲啲到我帶妳見我屋企人果陣,唔通仲要去茶餐廳啊,大排檔呢啲?」

楊小蘭個樣好似嚇咗一跳咁,緊張咁問︰「見…見你屋企人?」

(待續)
葉開唔拖文嗰陣,啲嘢即刻好睇好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞