有錢仔與公屋妹

75 回覆
48 Like 21 Dislike
就係咁,佢既破壞力先至夠勁,嚇到老鬼要趕佢走
(五)

臨近放工時間,啲同事都開始執嘢收工,只有少部份同事留返底OT。

照常理黎講楊小蘭咁新應該係冇乜嘢做,不過我響CCTV度睇到佢又唔似要收工咁,淨係坐咗響電腦面前發吽哣,然後唔知過咗幾耐,佢就企咗起身,但並冇拎袋,而係走去Pantry沖咖啡飲。

我響CCTV睇咗一陣,見其他同事都開始走人,應該冇人會過去Pantry,心諗機不可失,於是就由自己間房走出黎行去Pantry去搵下楊小蘭。

我入到Pantry既時候,楊小蘭仲響度好專心咁用匙羹搞緊咖啡,但細心啲一睇,佢係響度望個杯發緊呆,隻手只係響度機械式咁郁。

「小蘭。」我開聲叫佢。

「啊!」楊小蘭好明顯比我嚇咗一跳,然後一個唔小心,成杯咖啡倒瀉咗。

嘖嘖嘖,果然名不虛傳。

見到楊小蘭雞手鴨腳咁響度清理Pantry張枱仔,我走上前去幫手,楊小蘭見狀就話︰「Mr. Cheung,sor...sorry啊,我…我…我自己搞得掂架喇…」

「冇事,冇事,小意思啫。」我露出個好有風度既笑容,道︰「點啊?我係咪嚇親妳啊?」

「唔係…」楊小蘭嘆咗口氣,道︰「係我自己諗緊嘢啫。」

「諗緊乜嘢啊?」我用溫柔既語氣問︰「係喎,其實妳都差唔多返咗成個星期工,除咗第一日見過面之後,就再冇乜機會同妳傾下計…點啊,做得慣唔慣啊?」

「我…我…Mr. Cheung…」

「唔駛咁拘緊,而家只係普通咁傾下計,妳可以好似其他同事咁叫我Jonathan得架喇。」我向佢微微一笑。

其實呢間公司叫我Mr. Cheung既人反而唔多,因為大部份都係我媽咪請返黎既人,佢哋當我世姪咁看待,多數都係叫我做Jonathan。

「咁…會唔會唔係幾好…」

「其實妳唔駛驚架喎,點解我睇妳好似咁緊張咁既?」我向楊小蘭笑一笑道。

「我…我好多嘢都做得唔係幾好,成日都比啲前輩話…」楊小蘭難過地道。

「咁呢份係妳第一份工黎架嘛,係唔係?」我問︰「有唔識既就主動問多啲前輩,佢哋響呢行都好資深,妳肯問佢哋,佢哋一定會好比心機教妳。」

「但係…佢哋…佢哋都好惡…」

我心入面暗罵咗一句,心諗妳唔係因為咁而唔肯開口問人點做嘢,自己唔識就對住部電腦發吽哣吓嘛?

不過我梗係唔會咁鬧佢,我扮作開解佢︰「妳係咪好少同啲咁資深既前輩傾計啊?其實唔駛擔心,佢哋人其實唔錯,妳開口,佢哋一定肯教。」

「嗯。」楊小蘭點點頭。

「小蘭…妳唔介意我咁叫妳吖嘛?」見到楊小蘭搖頭示意之後,我續道︰「比啲信心喇,妳係經過我響最後幾個應徵者入面脫穎而出既,就算妳對自己冇自信,妳都應該相信我吖?」

「…嗯…」楊小蘭最後點點頭。

「有嘢唔識既話,如果妳真係對其他人難以開口既,我都好歡迎妳黎搵我,我會教妳。」我又笑住道︰「如果響度做得有啲咩唔開心既,都一樣,隨時過黎搵我,OK?」

「…好…唔該晒你,Mr. Cheung…」見到我望住佢既眼神,楊小蘭即刻改口︰「Jon...Jonathan…」

「唔。」我滿意咁點點頭。

比完鼓勵之後,我就笑住咁拍下佢膊頭,然後就行返入自己間房。

我相信今次呢一次Pantry既「偶遇」,應該會令楊小蘭留下幾深刻既印象。

*

「喂…老闆…唔好…唔好玩到咁激烈喇…」Rebecca比我五花大縛,又用狗圈去cool住佢條頸,再用皮鞭去鞭打佢全身,我仲預備咗啲低溫蠟,諗住一陣同佢玩滴蠟。

本身我冇諗住咁同佢玩,呢啲咁既用具我都係第一次響啲成人用品網站買,就連點樣用我都係上網睇,但係我個人係好記仇既,我冇忘記上次我同佢講話要班老鬼識分莊閒既時候,佢望住我果種不屑既眼神。

即係好似話緊我,呢班老鬼梗係唔駛分莊閒,因為佢哋都係睇在媽咪份上先會幫我,佢哋係向媽咪負責,唔係向我。

哼,妳唔好以為我會咁就算數,響工作上面,其實佢平時都冇乜嘢做,再加上我要比面媽咪同Auntie,我都唔可以點郁佢,但去到呢啲得返兩個人既時候就唔同晒,我係老闆,我有絕對既主導權。

Rebecca最初見到我拎呢啲道具出黎,其實佢係唔想玩架,不過響我威逼利誘既情況之下(雖然我要比面媽咪唔炒得佢,但呢點佢係唔知既),佢又唔知點解好似都有少少想嘗試咁,所以佢走入咗我既圈套之中。

(待續)
Jonathan 咁變態嘅
權力慾強
(六)

今晚我要發洩既並唔係我既慾火,而係怒火。

我一鞭又一鞭咁抽落Rebecca既屁股仔度,我用緊呢隻叫多股皮鞭,係由好多鞭頭束埋一齊既,打落去雖然冇咁痛,但勝在冇咁易留低傷痕。

不過我真係一啲憐香惜玉既意思都冇,下下都抽到好大力,就算係用多股皮鞭,Rebecca既屁股都比我打到有淡淡既紅印。

啊,我要講埋Rebecca呢一刻既姿勢添啊。佢而家瞓咗響床上面,比我用繩將佢雙腳係擘成M字咁比我綁起,再將佢雙手拉落黎綁落雙腳度,個屁股因為姿勢關係已翹咗出黎,而我就出晒力咁鞭落去。

當然唔止手腳,我仲學埋啲龜甲縛,將佢個胸同身體都綁埋一齊,我仲特登將條繩繞過佢陰道,等我一郁一chok條繩既時候,條繩就會攝入佢陰道度。

無可否認,呢啲咁既綁法真係好難綁,身體上面個龜甲綁我綁到好鬆又唔靚,不過最重要既其實只係綁實Rebecca既手手腳腳,等佢完全郁唔到,咁我做咩都好,佢都反抗唔到。

哈,唔好話反抗,佢連少少移動都做唔到啊。

雖然製成品唔係太靚,尤其是龜甲縛應響佢一對巨胸前應該係可以縛到佢雙峰突晒出黎咁,但我果個位我縛得太鬆,做唔到呢個效果。

不過點都好,係我響縛完佢之後,都用我部專業相機,打晒燈咁幫佢拍攝一輯靚相。

當然我係固定好晒Rebecca先拎部相機出黎影喇,佢連拒絕既權利都冇啊。

呢啲相,我會視乎Rebecca之後對我忠唔忠先會決定點做,佢再對我不忠不敬既,我響適當既時候就會放上網,到時Rebecca就會響呢個上流社會身敗名裂。

任何人得罪我,都唔會有好下場既。

我由唔同既角度去影佢,而Rebecca果陣先好似如夢初醒咁,想要抗拒唔比我影相,但當然已經太遲喇,我拎住部相機係咁影、係咁影,仲要每一張都影到佢個羞恥樣,等識得Rebecca既人一見到呢輯相入面既女人,就即刻會認得出呢個淫賤既女人。

「老闆,唔好咁影我吖…」我影相既時候,Rebecca佢想擰轉頭唔比我影︰「好…好醜怪啊…你咁樣影人…」

「嘿,就係醜怪先要影妳吖嘛。」我將佢擰歪既頭扶返正,等我既鏡頭可以幫佢影到靚靚女女咁︰「妳整完容之後咁靚女,唔比我影就浪費晒喇。」

雖然Rebecca唔想影,但肉隨砧板上,佢連郁都郁唔到,我又係佢老闆,佢唯有乖乖地任我擺佈任我影相。

我諗我影咗超過幾百張相,先心滿意足咁停落黎,然後我再啲相逐張逐張比Rebecca睇,等佢睇到自己係幾咁下賤,幾咁羞恥,等佢心理上接受咗佢係低下既母狗,我先再慢慢泡制佢。

「點啊?係咪唔知自己原來係咁淫賤啊?」我拎起皮鞭一嘢鞭落去Rebecca既臀部度,「啪」咁樣一聲。

「嗚!」Rebecca叫咗一聲出黎,個身仲震咗一震。

我再大力啲鞭落去,Rebecca又係全身震咗一震,我問︰「點啊?正唔正啊?」

「喂…老闆…唔好…唔好玩到咁激烈喇…」Rebecca呢個時候想打退堂鼓,不過我又點會肯比佢走?我再落力打多幾下佢屁股,而且又抽打越大力…

Rebecca既屁股已經比我打到有紅印,雖然每一下唔算好痛,但慢慢累積起黎既痛楚,都令到Rebecca難以抵擋,佢既眼淚慢慢咁由眼角滲咗出黎。

「仲未玩完啊,」打咗一陣我都有啲手攰,我企起身,響房既角落又拎咗一啲道具出黎︰「玩SM,梗係唔少得滴蠟喇!」

「滴…滴蠟…會唔會好痛架…」Rebecca問,眼角既淚水猶在。

「妳啱啱唔痛咩?」我笑住問︰「但係爽唔爽啊?」

響我帶住威脅既目光同表情低下,Rebecca點點頭。

我唔認為Rebecca係鍾意玩呢啲SM既女人,但係呢一刻響我面前,佢呢啲醒目女應該知道點樣去取悅我。

話說回來,我都唔係鍾意玩SM,但係呢個女人睇唔起我,就要受到一啲懲罰!我既自尊心唔容許呢個冇用既秘書睇唔起我!

我攞出低溫蠟,又搵火機點著佢,然後笑住問︰「點啊?準備好未?」

Rebecca慘在佢係冇得say no,我由最初凌辱佢開始,已經將佢擺在響一個好低等既位置上面,加上我本身係佢老闆既身份,佢只可以強顔歡笑咁接受我既凌辱。

我諗由呢一日開始,我同佢都唔會再係對等既SP關係,我係皇帝,佢只會係我隻狗奴才。

最好笑係一開始果一刻,雖然最初有啲唔願意,但我講多幾講之後,係Rebecca自己都好似想試下玩SM,做下被調教果個,我諗佢應該估唔到,我係為咗想要報復佢上次望我果個不屑既眼神,而將呢啲SM玩意加諸響佢身上啩?

出面啲老鬼我郁唔到佢哋,但係Rebecca妳只係我比面媽咪請返黎既一個下等人,咁妳都夠膽比面色我睇?

我成日話做人要識分莊閒,今晚,我就要比個下馬威妳!

其實我有諗過要用真正既蠟燭,可以令Rebecca再痛苦啲吖嘛,但我都驚真係整死佢,所以最後先會用低溫蠟同佢玩。我諗低溫蠟其實遠遠比唔上真既蠟燭,但當啲蠟滴落去Rebecca既小肚腩既時候,佢都係大叫咗出黎。

唔理佢係咪捉我心理扮嘢定真係熱到痛都好,我都好滿意佢呢個反應。

得罪我既人,就係要受啲苦先得。

我有錢,從細以黎,所有得罪我既人都唔會有好下場。

若然未報,只係時辰未到。

(待續)
有條撚咩有錢仔 個老豆一收皮咪又跟住收皮 多鳩餘 做雞就做雞啦
Lm
呢啲咁狂妄自大嘅人最適合就自爆
職業兒子
(七)

果一晚,我並冇插過Rebecca一下,而係就咁將五花大縛既Rebecca放咗響床,仲塞咗隻震蛋入佢既陰道入面,震咗佢成晚,而且竟然玩到佢係咁噴水,噴咗成晚,噴到佢就黎脫水咁滯。

去到後尾,Rebecca其實都已經比我玩到渾身泛力,除咗口入面喃喃咁發出啲微弱既呻吟聲之外,佢已經一啲掙扎、一啲反抗都做唔到。

而我就趁佢擺出呢個咁羞恥既姿勢,係咁幫佢響唔同既角度去影相,然後再擺落部電腦入面,再拎埋部投影機入房駁落電腦,將幾百張Rebecca唔同角度、唔同姿勢、唔同既表情,但同樣係羞恥冇下限既相,用投影機投射落我張床對面既白牆上面,係咁循環咁強逼佢睇落去。

我要等佢知道,佢同我根本唔係平等既地位,佢只係我既一隻奴才。

我就咁放咗佢響我間房,我自己就走咗去另一間房大覺瞓,到天光先知走返過去睇吓Rebecca既情況點。

牆上面仲係無限循環咁播緊Rebecca啲羞恥相片,而Rebecca既姿勢都係咁,不過雙眼就已經合埋咗,睇黎係已經瞓著咗覺,而粒震蛋已經因為冇電而停止咗運作,床單上面濕咗一撻撻都仲未乾得晒,睇黎尋晚Rebecca既身體反應都幾激烈,呢啲我諗就係所謂既強制高潮。

我行到埋去,將塞響Rebecca既震蛋抽返出黎,唔知係咪我掹震蛋出黎既時候太大動作,Rebecca「啊」一聲咁差唔多響同一時間瞓醒咗。

「早晨!」我向住Rebecca微笑地道,彷彿佢而家全身一絲不掛個肚仲帶住啲乾咗既蠟仲要比我綁到隻粽咁係一件好日常既事。

「老闆…」Rebecca有氣無力咁對我講︰「我好似有啲唔舒服…」

我笑住同佢講︰「唔係吖,妳睇啲水漬?妳應該噴咗好多水喎,咁都唔舒服?」

「唔係啊…老闆…」Rebecca真係有氣無力咁講︰「我真係好唔舒服…好頭痛…仲有啲…好似發冷…又好似發熱咁…」

我行埋去摸一摸Rebecca既額頭,果然真係好熱,好似發高燒咁,於是我走出廳拎咗個溫度計出黎幫佢量體溫,一度之下連我都嚇咗一跳,原來佢燒成40.2度。

睇黎係因為我間房尋晚開大冷氣(我上次同Rebecca做完愛全身汗,所以之後我就較凍咗個冷氣),而Rebecca全身赤裸比我綁住咁比啲冷氣吹住,仲要噴到成身都係淫水,咁樣濕住比冷氣吹咗一晚,諗諗下真係唔病先唔正常。

真係麻煩,想唔理佢又唔得,由佢響度自生自滅,一陣佢病情嚴重咗,搞大咗件事,甚至乎驚動咗佢媽咪,比佢知道咗我咁樣對佢個女,我就麻煩大了。

更何況睇佢個樣,自己都病到起唔到身睇醫生,一陣佢叫佢屋企啲人黎幫手,佢家人問長問短,件事穿咗煲就大鑊。

思前想後,好似唯有自己車佢去睇醫生好似最穩陣。

點解到最後,好似罰佢變到係我自己罰自己咁既?

我嘆咗口氣,首先熄咗部冷氣先,然後走返過去同Rebecca道:「我幫妳鬆綁先,好唔好?」

Rebecca有氣無力咁點點頭,然後我就幫佢鬆綁,再幫佢著返衫,然後扶佢去梳洗。

「妳今日放一日假,我陪妳去睇醫生喇。」我道扶Rebecca坐響梳化。

「唔該晒喇老闆...」

我拿拿淋book咗一個相熟既私人醫生,然後就帶住Rebecca去停車場扶佢上車,諗住開車過去。

「妳瞓陣先喇,到我就叫醒妳。」真係麻煩,我仲要幫Rebecca扣埋安全帶。

坐響副駕既Rebecca既眼神好似透住一絲感激咁,道︰「唔該你啊,老闆。」

妳千其唔好誤會,我只不過係收拾緊我自己有份做成既爛攤子啫。

呢個醫生我好相熟既,係我Daddy好朋友既其中一個仔,大我七、八年左右,都叫做係細個我哋兩個家族出黎聚會既時候已經有一齊玩,雖然Daddy本身就係醫生,但係因為我哋家族有互惠既利益關係,而呢個朋友又自己出黎開診所,所以Daddy都好鼓勵我去搵佢幫手睇症,就係咁,我哋又叫做熟返起黎。

「第一次見你帶女人黎睇醫生喎。」響診完症之後後,馬醫生,即係我個朋友,佢竟然毫不避諱咁響Rebecca面前咁講。

Rebecca應該聽到,不過佢都仲係有氣無力咁坐咗響張凳上面,只係微微咁笑咗一下。

其實Rebecca細個可能都見過馬醫生,但佢整完容之後真係同細個時唔同晒樣,唔認得都唔出奇。

「佢只我秘書黎啫,唔好玩喇。」我都好大方咁笑住答馬醫生。

「叫佢休息幾日喇,咁大個人發高燒應該好辛苦。」馬醫生對我道︰「你係老闆,對個"秘書"好少少都不為過吖?」

我冇理佢既弦外之音,只係應道︰「冇問題,我係個好老闆黎架嘛。」

「我知。」馬醫生又笑笑,道︰「好喇,快啲送你既秘書返去喇。」

於是乎,我哋就同馬醫生道別,由我車Rebecca返佢屋企,然後我先再返公司。

(待續)
真正sm
虐待到人病,癲撚過老廉
push
push
條友喪架嘛
(八)

對楊小蘭既進攻,比我想像之中更加順利得多。

楊小蘭由細到大都係讀女校,就算響大學都係啲好文靜完全唔social,係一個唔係好識得點交際既女仔,而且佢父母應該對佢保護得好好,大學期間都冇出過黎做兼職,所以到第一份工乜嘢都唔識之餘,甚至連一啲基本既禮儀都唔得,可以話除咗個樣同身材之外真係一無是處,響我開既呢間只係得資深老人同後生女做員工既公司,呢種人可以話係最冇生存既能力。

其實對我黎講,咁樣仲容易向佢埋手。

楊小蘭個人本身已經冇乜自信,而家響呢間公司入面做乜嘢錯乜嘢,個自信心同埋佢既心情更加低落,呢個時候只要扮作不經意咁接近佢,用老闆、導師兼朋友既角色溫柔地開解佢,呢啲未見過世面,情竇初開既女仔,好容易就會落入我設計好既圈套入面。

楊小蘭其實工作態度唔算差,雖然待人接物有待改善,而且為人又蠢,不過佢都有自知之明,所以都好肯比心機做嘢,自動自覺咁留低響公司加班做嘢,係有時望住個mon無從入手咁既樣啫。

我哋公司同其他公司唔同,我哋啲資深員工並唔鍾意開OT,佢哋寧願快快手手咁做好晒啲嘢,然後準時收工,有啲返去屋企同家人享受天倫之樂,有啲就落蘭桂坊Happy Hour,而身為呢間公司既老闆,我其實控制唔到呢啲資深員工,但我其實都唔會介意,反正佢哋最都係向媽咪report負責,而唔係向我呢個象徵式既老闆。

不過咁樣仲好,對我追求楊小蘭呢件事係更加有利,尤其是響放工之後人唔多既公司,我同楊小蘭都多咗好多時間獨處。

最初主要係Pantry,後面響放工時間之後楊小蘭OT緊既時候,我都會主動走埋去佢個位度,睇下佢工作上有咩唔識,然後就會教佢點做。

雖然老實講,資深員工負責既工作,我都只係略懂皮毛,但係一來聽得多佢哋向我匯報,我都識得公司上面係點運作;二來就係楊小蘭所負責既工作只係最容易做既果種工作,我身為老闆冇可能唔識,所以我好輕易就可以教到佢。

楊小蘭真係好蠢,但呢個時候正正係我表現出有耐性既時候,為咗追求佢,我唔介意付出比其他同事多十倍既耐性去教佢,總之教得佢明就冇問題,最緊要係令佢覺得我做識好多嘢之餘又好肯溫柔又有耐性咁教人,令佢覺得我好叻但又好謙虛,從而提升佢對我既好感啫。

呢一日,我哋又響pantry「撞到」(其實係我響CCTV入面見到楊小蘭響Pantry度,而特登走過去撞佢),我哋又一面飲咖啡一面傾計。

雖然響辦公時間楊小蘭都係唔太夠膽同我好自然咁傾計(事實上機會都唔多),但係放工時間響Pantry我哋倒係幾熟絡,佢已經好放心咁同我傾計,甚至將心入面既諗法、心事都同我講,而我都旁敲側擊過,如我所料既一樣,楊小蘭同我講佢真係未拍過拖。

換言之,楊小蘭接近100%係處女。

好期待呃到佢上床既果一刻,次次一諗到呢度,我就食指大動。

不過,追求呢種類型既女仔絕對唔急得,響佢情竇初開,墮入咗我既圈套之後,我先再慢慢收緊個網,咁就更加容易令佢對我死心塌地。

再者,我由佢望我既眼神,我已經估到,至少佢對我已經產生咗好感,繼續而家既方向發展,我應該好快可以拖到佢隻手。

唔急唔急,真係唔急。

如果真係有性慾要發洩既話,咪搵Rebecca囉。

經過上次果件事之後,我覺得佢變到比以前更加聽話。

以前佢會間中頂撞下我,但而家唔知係咪因為有把柄響我手,又或者果次既調教真係好成功,所以佢對我講既嘢完全唔敢違抗,我仲好似覺得我叫做乜佢就做乜,完全100%變成我既奴才咁添。

咁咪好囉,知道反抗我係唔會有咩好下場。

講返而家,我響Pantry同楊小蘭寒暄咗幾句,傾下啲工作上、生活上既嘢既時候,佢突然間問︰「係呢…Jonathan…你介唔介意我問你一個問題…?」

我露出優雅自在既微笑答︰「可以,妳即管問。」

「你…你…」楊小蘭突然面一紅,道︰「都係冇嘢嘞。」

「妳既壞習慣又黎喇。」我輕輕摸一摸佢頭頂,道︰「講嘢既時候個人自信啲,仲有同人傾計既時候可以自然啲,想問咪問囉,我同妳咁friend,如果妳連我都唔可以自然咁傾到計,咁妳既social skill又點會有改善呢?」

「…唔…唔緊要喇…」楊小蘭面紅紅咁講︰「其實…其實都唔係啲乜嘢緊要嘢黎…」

我用手輕輕咁掂一掂楊小蘭面豬登,佢冇反抗,反而顯得更加面紅,然後柔聲道︰「妳當我係練習對象黎練習吓喇。」

我哋之間既氣氛好似突然之間曖昧起黎。

其實由楊小蘭既反應,我覺得佢想問既呢條問題對於我哋關係既突破好重要,所以我先會係咁委婉地要佢問出口黎。

唔好問我點知,可能係因為經驗、可能係因為直覺。

佢平時問工作上既嘢,又或者係講自己既家人、屋企既生活,分享同朋友之間既事情既時候,係絕對唔會係呢種表情既。

我用拇指輕輕咁掃一掃楊小蘭面頰,感覺到佢面上既溫度,有啲溫暖…唔止…仲有啲熱…

然後…佢dup低頭個樣…好純真…好純潔…好pure好true,我有幾耐,未試過響自己既生活入面,見過呢種女仔?又有幾耐,未試過見到有女仔向我露出呢種表情?

唔知點解,我個心好似感受到一陣悸動…

(待續)
加速
睇嚟呢個蘭姐唔係啲咩簡單角色
LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞