[PS4]有冇巴打教下小弟玩The Division

399 回覆
3 Like 7 Dislike

些牙下我既pve裝,唔係最勁最fit

3掠奪者+3 D3-FNC
武器:輕盈M4- 加黃怪傷 另外2招都係加傷
基本上穩定輸出,對黃怪有30%加成

咁樣我打黃怪時 飲水既(加20%傷) 爆頭暴擊11萬1粒子彈。

呢套就係我覺得都幾好用既
大家都可以開心share下

強韌同技強都偏低 但係得6000火力又唔算高 打pve變左兩頭唔到岸
1.7其實應該話1.6都好少人著6件綠裝 1.7可以配忍者背包 你唔攞盾嘅話可以著少件D3換一件其他綠或金裝
另外背心同手套裝甲偏低 要打多啲裝

因為我天賦既傷害加成高,我呢家冇攞盾,D3得3套效果:黃怪防禦+15 傷害+10% 所以會坦啲啲

將掠奪背包換做忍者包,D3槍套換是但一件機密裝,火體電可以再高,一樣有3件D3 3件掠奪效果,一定好過你依定呢套

我試下睇睇
我想問隻Game槍多唔多同埋槍自定義多唔多

RPG咁,不同既槍配對不同既裝,基本上全自訂,你玩咩風格就用咩裝and槍。冇話最強武器,你可以發掘到新玩法同配搭

利申:一執裝可以執1-2個鐘

即係玩LMG+散彈都得?

你中意點玩都得

等Steam減價再入手
如果你呢套係pve 步槍天賦可以唔要隨機應變 打怪都好少埋身打 傳奇任更加唔會埋身 你電力有4000 可以試吓改做發動技能加7.5爆率或10%武器傷
如果你呢套係pve 步槍天賦可以唔要隨機應變 打怪都好少埋身打 傳奇任更加唔會埋身 你電力有4000 可以試吓改做發動技能加7.5爆率或10%武器傷

已經用左, 本身仲有一招仲廢,換左用技加傷
又學多左野
我就用緊3突+2個唔記得套裝
想推火力,今晚影多相俾巴打們評價下
副本配唔到人係因為依家分咗階,基本上得230以上有人

唔係呀,我上星期先買,所有副本都排到有人升上30lv,跟住跟人打一場就已經256
留名,我近來都打返division

唔係呀,我上星期先買,所有副本都排到有人升上30lv,跟住跟人打一場就已經256

咁可能PS4真係多人啲

咁可能PS4真係多人啲

我新手果時冇,可能呢排減價,多人買

想請問巴打們有咩意見
用緊3突3衛
打副本好唔夠力...望住一班人射幾槍怪就死

想請問巴打們有咩意見
用緊3突3衛
打副本好唔夠力...望住一班人射幾槍怪就死

刷多啲裝先 連最基本槍枝天賦開唔到都好難搞 著哂256上身都幫助不大
如果未齊裝 可以試吓全刷電力 就算唔著4謀開拓都可以放吓機槍塔脈衝之類幫吓隊友手
如果未齊256裝 得啲齊左嘅低分數裝 可以打吓last stand,裝備會自動升級 一個last stand cache 又有4件裝 好快齊
刷多啲裝先 連最基本槍枝天賦開唔到都好難搞 著哂256上身都幫助不大
如果未齊裝 可以試吓全刷電力 就算唔著4謀開拓都可以放吓機槍塔脈衝之類幫吓隊友手[/quote]

多謝巴打...
因為全加火力...電力體力少左開唔到天賦
請問係咪開哂天賦就好點?
如果步槍同狙槍咩天賦較好?
如果未齊裝 可以試吓全刷電力 就算唔著4謀開拓都可以放吓機槍塔脈衝之類幫吓隊友手

多謝巴打...
如果步槍同狙槍咩天賦較好?[/quote]

步槍 加傷,狙 加爆頭傷/傷
PS4 版依家多唔多人玩
本身有 PC 版初買時玩左陣棄左,見等緊 PC D2 想買 PLUS 版同細佬玩

係玩既就add我啦 PSN: Chung_HY
呢家個group有20幾人,夜晚長期3-4個玩
確定玩既就隨時add我
PS4 版依家多唔多人玩
本身有 PC 版初買時玩左陣棄左,見等緊 PC D2 想買 PLUS 版同細佬玩

我唔知以前多成點,只係知呢家排果啲街場都會排到,入暗區都多人
剛買入ps4版 lm
噚日開始玩 好多任務唔知做邊啲好 無乜方向

多謝巴打...
如果步槍同狙槍咩天賦較好?[/quote]
天賦開到當然好過開唔到 用咩其實好難一概而論 好睇你玩邊種裝 全火 火體 火電 全電 pve pvp 都可以配唔同天賦 無話一定要用死某一種
除此之外 你咁樣2套3件綠裝都係死因之一 依家主流都係玩 綠搭金/橙 或者 金搭橙
1.7之後有埋忍者背包同機密裝就更多配搭 不過就好少著6件綠裝 機密除外
所以你依家都係集中火力打裝 如果得一個人或者同街隊打 谷電力一定好過火力 你用呢套裝打 冇力之餘仲會好快死
步槍我估依家超過8成玩家都係用m4 狙就m44
另外新手好多時只係注重火體電同上面3個數 忽略左其他例如 技能加速 菁英傷害 擊殺生命值 都有影響 有心打得好 可以睇吓鬼佬砌裝 好過自己慢慢摸
噚日開始玩 好多任務唔知做邊啲好 無乜方向

都係由低開始打 可以先打加醫療點嘅任先 唔夠經先打支線任 開多啲技會易打
剛買入ps4版 lm

我都續左會,等 sony 寄 code
剛買入ps4版 lm

我都續左會,等 sony 寄 code

新手可唔可以留一件灰色裝比我?
升滿左30lv 再拎唔返,解唔到一個任務
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞