[PS4]有冇巴打教下小弟玩The Division

399 回覆
3 Like 7 Dislike
我都諗緊玩唔玩,因為之前隻驚都幾多負皮

睇你需唔需要續會 我就8月尾到期,所以加30幾蚊有一隻game係幾抵屌 我玩完就覺得唔錯。同巴打們玩好fun

我 9月中到期
我諗緊搏佢下次出 12+2 優惠,定係唔搏出佢今次呢個 division 既優惠

同埋最驚到時過唔到版又搵唔琴人幫手 co-op,始終少人電左咁多

應該唔會同一隻game 做2個優惠掛,就算做優惠,應該唔會平過第一個優惠 呢家我地呢邊有好多巴打玩緊,你有興趣就搵我地啦
之前用bug刷了把萬物平衡就冇玩了
新手,有冇巴打一齊打
啱啱先down 完
舊人見到喱個post想玩番😂

玩下囉 我都想搵人帶打地下世界 天際果d 一次都未打過

好啊 禁我入番個group先

啱啱add左我既巴打?

地下世界同天際係咩黎
想入坑

地下世界同天際係咩黎

岩岩打左場地下世界,好恐怖
想入坑

一眾巴打carry, 想玩就快,遲啲冇哂新手,就好難抽時間再帶你升 我用左2日半就256左
想入坑

一眾巴打carry, 想玩就快,遲啲冇哂新手,就好難抽時間再帶你升 我用左2日半就256左

地下世界同天際係咩黎

係邊到打嫁..?
依家隻驚經過幾次patch後game play已經變番正常樣
果時比人屌最多係pc版有外掛無能力捉
(官方live時比外掛射死都做唔到野
由佢一出開始就玩
但係個幾月就棄左game
打到咁上下就知朋友幾重要
想問依家個group有幾多巴打? 係咪會開咪打? 有興趣

利申: 通常星期六日先玩

有12人 會開咪打架
買左兩日仲未send黎
都幾擔心是屎game 本身毒撚一人打機

同巴打一齊玩囉

check下垃圾mail個d 我當時都on99等左日 原來一早有

唉 屌佢老母 原來18號已經到左 依家先知 屌那星 唉

有12人 會開咪打架

仆街 沈日連玩左10幾個鐘,隻手指撳到痛

地下世界同天際係咩黎

係邊到打嫁..?

轉運站,不過要有DLC
買左兩日仲未send黎
都幾擔心是屎game 本身毒撚一人打機

同巴打一齊玩囉

check下垃圾mail個d 我當時都on99等左日 原來一早有

唉 屌佢老母 原來18號已經到左 依家先知 屌那星 唉

入左group未
睇完post 想買返黎玩
買destiny2啦仲買division
依家隻驚經過幾次patch後game play已經變番正常樣
果時比人屌最多係pc版有外掛無能力捉
(官方live時比外掛射死都做唔到野

柒過關家姐
買destiny2啦仲買division

係wor 一言驚醒
有無隊組
如果我淨係一開始出買左game
依加join返係未玩唔到巴打你地打緊d野
如果我淨係一開始出買左game
依加join返係未玩唔到巴打你地打緊d野

我地都可以係暗區玩,但DLC既野就冇啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞