[PS4]有冇巴打教下小弟玩The Division

399 回覆
3 Like 7 Dislike
想知有無巴打可以一齊打龍之巢穴個d
好撚難打,打到2046都未過到

我地個group過到 我就是成功的例子
開左奇特,忍者書包

厲害,我自己街到組人,淨係襲擊-訊號同殞落過唔
到,
完全唔夠輸出...

如果想玩火力應該點配裝好

訊號未玩過,其他過哂 全部一take過
一出即買黃金版苦主,唔多玩依家先174
見我上線打緊可以搵我幫手,
PSN

呢家輕鬆256,你想同我地玩,就可以入PSN group

開左奇特,忍者書包

到,
完全唔夠輸出...

我自己就會 3掠奪者+3獵人 (pvp)不過好睇武器天賦

Pve就 3掠奪者+3 D3 掠奪者我覺得係穩定輸出
我把M4天賦 係打黃怪+10% 另外再加傷,D3就再加黃怪傷,我打黃怪時飲水 再+20%傷 爆頭暴擊一粒子彈11萬傷

Pvp我就用mp7 3招天賦加暴擊,計埋全部+54%暴擊(計埋脈衝,可以上70%up)

個人意見 好唔好用就見人見智

當然,你仲可以用3 突襲者+ 奇特書包+2掠奪者。
咁樣就推爆個傷害,但個人認為呢套比較唔穩定
呢家理想既數值係。6成火力 1成體力(最好有20萬血) 3成電力

開左奇特,忍者書包

到,
完全唔夠輸出...

我自己就會 3掠奪者+3獵人 (pvp)不過好睇武器天賦

Pve就 3掠奪者+3 D3 掠奪者我覺得係穩定輸出
我把M4天賦 係打黃怪+10% 另外再加傷,D3就再加黃怪傷,我打黃怪時飲水 再+20%傷 爆頭暴擊一粒子彈11萬傷

Pvp我就用mp7 3招天賦加暴擊,計埋全部+54%暴擊(計埋脈衝,可以上70%up)

個人意見 好唔好用就見人見智

當然,你仲可以用3 突襲者+ 奇特書包+2掠奪者。
咁樣就推爆個傷害,但個人認為呢套比較唔穩定
呢家理想既數值係。6成火力 1成體力(最好有20萬血) 3成電力

1.5成左右 睇下你點取捨,pvp就需要電力高 續戰力強
依個PS4 post係咪無PC巴打?

咁算啦
我見Division PC post沉曬先黎問
有無爸打著阿爾法橋裝??應該點配搭?
有無爸打著阿爾法橋裝??應該點配搭?

我地個group有一個好似係著呢套機密裝,我就唔清楚
我想問隻Game槍多唔多同埋槍自定義多唔多

你當隻game 係diablo 個觀感會fit d

你當隻game 係diablo 個觀感會fit d

無玩過Diablo
多唔多手足會朝早玩?
我住US時間好難夾,但有時我既朝早都可以玩但唔係日日都得

同埋如果新玩應該單機玩到咩程度先玩ONLINE會比較好?
唔該哂

RPG咁,不同既槍配對不同既裝,基本上全自訂,你玩咩風格就用咩裝and槍。冇話最強武器,你可以發掘到新玩法同配搭

利申:一執裝可以執1-2個鐘
多唔多手足會朝早玩?

唔該哂

朝早有人玩,但夜晚最多。

新手一定最好就係要高手帶升,因為30lv(最高lv)先係呢隻game既開始。唔知你online既意思,pve? pvp? Pvp基本上要刷到256齊裝先玩得 pve因為冇新手 所以新手搵唔到新手。所以最快就係我地帶你升

些牙下我既pve裝,唔係最勁最fit

3掠奪者+3 D3-FNC
武器:輕盈M4- 加黃怪傷 另外2招都係加傷
基本上穩定輸出,對黃怪有30%加成

咁樣我打黃怪時 飲水既(加20%傷) 爆頭暴擊11萬1粒子彈。

呢套就係我覺得都幾好用既
大家都可以開心share下

RPG咁,不同既槍配對不同既裝,基本上全自訂,你玩咩風格就用咩裝and槍。冇話最強武器,你可以發掘到新玩法同配搭

即係玩LMG+散彈都得?

咁樣我打黃怪時 飲水既(加20%傷) 爆頭暴擊11萬1粒子彈。

強韌同技強都偏低 但係得6000火力又唔算高 打pve變左兩頭唔到岸
1.7其實應該話1.6都好少人著6件綠裝 1.7可以配忍者背包 你唔攞盾嘅話可以著少件D3換一件其他綠或金裝
另外背心同手套裝甲偏低 要打多啲裝
多唔多手足會朝早玩?

唔該哂

朝早有人玩,但夜晚最多。

新手一定最好就係要高手帶升,因為30lv(最高lv)先係呢隻game既開始。唔知你online既意思,pve? pvp? Pvp基本上要刷到256齊裝先玩得 pve因為冇新手 所以新手搵唔到新手。所以最快就係我地帶你升

pvp唔一定要齊256 每個等級都有人打pvp 例如 14 19 24 29 163... 230+ 外國server 會較多人玩細號 亞服就集中230+

即係玩LMG+散彈都得?

你中意點玩都得

強韌同技強都偏低 但係得6000火力又唔算高 打pve變左兩頭唔到岸
1.7其實應該話1.6都好少人著6件綠裝 1.7可以配忍者背包 你唔攞盾嘅話可以著少件D3換一件其他綠或金裝

因為我天賦既傷害加成高,我呢家冇攞盾,D3得3套效果:黃怪防禦+15 傷害+10% 所以會坦啲啲
我都續左會員黃金板
前日剛剛30lv,昨天升上256,依度係唔係有group
我都續左會員黃金板

Psn:lautakho15
我都續左會員黃金板

Psn:lautakho15

Add左了

因為我天賦既傷害加成高,我呢家冇攞盾,D3得3套效果:黃怪防禦+15 傷害+10% 所以會坦啲啲

將掠奪背包換做忍者包,D3槍套換是但一件機密裝,火體電可以再高,一樣有3件D3 3件掠奪效果,一定好過你依定呢套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞