[PS4]有冇巴打教下小弟玩The Division

399 回覆
3 Like 7 Dislike
老實講句
隻game一出就買
我相信有好多人已棄驚
就算而家好番。。
一開始一堆老手已流失
就算而家人流多
都係因為會員續會送既
如果一開始官方冇亂9咁做setting
就唔會咁

Destiny2一出又走一班

我都係等d2又無野玩
見佢又平咪玩黎玩下
不過仲未有code

利申d2買左pc

好感動
第一次過生存有少少愚見

1.一開始以慢慢靠近暗區為路線,唔好太浪費時間係偏遠地區揾野
2.一定要入一次地鐵/地下道,啲資源係地面兩三倍,入兩次地標左右
3.材料未入暗區前唔好升做金
4.開始痴住暗區邊緣移動,資源同怪比較多
5.入暗區前有四樣野:一定要整好兩招技,否則入到去先整要國土;一定要有把狙;全身紫裝;主武一定要好用
6.用拎藥嘅國土整訊號槍,額外有國土先整把金主武
7.配件其實好幫到手,爆擊、準度,穩度
8.金裝盡量三、四件

獵人其實好傻 只要你揾camp位,佢一入半掩護就會凸個死人頭出嚟 兩槍收佢皮
第一次過生存有少少愚見

1.一開始以慢慢靠近暗區為路線,唔好太浪費時間係偏遠地區揾野
2.一定要入一次地鐵/地下道,啲資源係地面兩三倍,入兩次地標左右
3.材料未入暗區前唔好升做金
4.開始痴住暗區邊緣移動,資源同怪比較多
5.入暗區前有四樣野:一定要整好兩招技,否則入到去先整要國土;一定要有把狙;全身紫裝;主武一定要好用
6.用拎藥嘅國土整訊號槍,額外有國土先整把金主武
7.配件其實好幫到手,爆擊、準度,穩度
8.金裝盡量三、四件

獵人其實好傻 只要你揾camp位,佢一入半掩護就會凸個死人頭出嚟 兩槍收佢皮

啱啊,其實PVE冇難道,只要你玩得多就易掌握到重點。
暗區一把紫狙+ 炮塔 就夠做。不過想高分啲就緊係全金

好感動

依家入暗區都無人伏

好感動

依家入暗區都無人伏

佢呢個係生存PVE黎,啲人都打佢唔到
請問而家刷裝係刷咩任多?

暗區最快。其他都好慢,e.g. 白區boss, LS , 地下世界,主支線

暗區最快。其他都好慢,e.g. 白區boss, LS , 地下世界,主支線

噚日先比主線boss屠完

有冇入group 啊

自推下,想搵隊友玩既,可以add PSN group, PSN:Chung_HY

有冇入group 啊

自推下,想搵隊友玩既,可以add PSN group, PSN:Chung_HY

有啊 chung gor威武
琴晚解完每週,拎到忍者單車包

大家覺得打每日揀最難個挑戰刷裝划唔划算?

暗區搵唔到人組好驚驚

暗區搵唔到人組好驚驚

每日挑戰d裝好廢

暗區搵唔到人組好驚驚

忍包
why not come to me
小弟真係好好彩...
原來挑戰既裝廢...琴日仲打左兩場,

好感動

依家入暗區都無人伏

佢呢個係生存PVE黎,啲人都打佢唔到

未執晒垃圾 唔打pve同pvp住

暗區搵唔到人組好驚驚

主線任既boss係會跌裝,但機率好低我未試過。日任就真係攞下 鳳凰幣果啲 ,個箱既裝就冇咩用。
反而週任就要做,果個箱必出一件紅裝,我開過2個紅書包

暗區搵唔到人組好驚驚

暗區真係唔好係紅日玩 平時閒日冇人玩,紅日就極多人玩
琴日岩岩上到 lv10, 玩左兩日基本上有差唔多 lv 既街外人入隊一齊玩
Tg group?
Tg group?

PSN group 方便啲 想入可add我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞