[PS4]有冇巴打教下小弟玩The Division

399 回覆
3 Like 7 Dislike
剛買入ps4版 lm

我都續左會,等 sony 寄 code

新手可唔可以留一件灰色裝比我?
升滿左30lv 再拎唔返,解唔到一個任務

剛買入ps4版 lm

係世界一組隊再執 執唔執到?
剛買入ps4版 lm

係世界一組隊再執 執唔執到?

應該得藍色 開個細號最簡單
剛買入ps4版 lm

即係我幫唔到手
自己一個玩地下感到吃力
自從出dlc就棄左game

btw而家玩火體流定電工?
自己一個玩地下感到吃力

試吓2謀2開拓忍者包 7000電左右 一個人輕鬆世界5 5政 挑戰
自己一個玩地下感到吃力

試吓2謀2開拓忍者包 7000電左右 一個人輕鬆世界5 5政 挑戰

2謀3開拓先真
Code 已收,今晚打得
自從出dlc就棄左game

btw而家玩火體流定電工?

兩樣都好玩
想一齊玩既,可以入group

PC版

Ps4 ? Tg ?
回覆下先,小弟係出game時已經有入左係高登開既 division telegram group,有500個member打左成年到而家活躍既都有十幾個,組隊都無咩難度有興趣都可以入埋黎. t.me/thedivisionhk
回覆下先,小弟係出game時已經有入左係高登開既 division telegram group,有500個member打左成年到而家活躍既都有十幾個,組隊都無咩難度有興趣都可以入埋黎. http://t.me/thedivisionhk

請問是 pc or ps4
回覆下先,小弟係出game時已經有入左係高登開既 division telegram group,有500個member打左成年到而家活躍既都有十幾個,組隊都無咩難度有興趣都可以入埋黎. http://t.me/thedivisionhk

請問是 pc or ps4

ps4

可以一齊玩喎 我地PSN group, 暫時有25,6人
岩岩開始同細佬一齊重新人上路,遲啲 join 大家一齊玩

我地可以帶升30 2,3日就可以30

啲巴打個個都好nice一齊玩啦
呢度有無人玩火槍塔?而加著緊4件火冠裝加傷,但係有無得再加高啲過傷害

利申:256 PC JJ
呢度有無人玩火槍塔?而加著緊4件火冠裝加傷,但係有無得再加高啲個傷害

呢度有無人玩火槍塔?而加著緊4件火冠裝加傷,但係有無得再加高啲個傷害

我玩緊,我用3謀略+紅書包+2火冠
武器:UDR 步槍
以前岩岩出個時玩過pc版,見30咁抵入左ps4玩下先

psn:KenbroOwO

通常幾耐先會sd email過黎?
啱啱拎到code
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞