[PS4]有冇巴打教下小弟玩The Division

399 回覆
3 Like 7 Dislike
有無256既巴打 打襲擊無teamwork好難贏

呢到好多256

呢到好多256

有tg群???

呢到好多256

有tg群???

加pan有群

我組街場打天際反而唔錯

呢到好多256

有tg群???

加pan有群

我組街場打天際反而唔錯

天際好難玩

呢到好多256

有tg群???

PSN群
提返你地
黃金版有送埋season pass可以免費玩曬所有dlc
提返你地
黃金版有送埋season pass可以免費玩曬所有dlc

冇錯,呢家續會加30幾蚊果個

呢到好多256

有tg群???

加pan有群

我組街場打天際反而唔錯

天際好難玩

要打英雄級拎奇異箱,打左兩個都出槍 要拎個乜柒忍者背包

呢到好多256

有tg群???

加pan有群

我組街場打天際反而唔錯

天際好難玩

其實奇異有咩咁特別 見天賦果啲唔係特別好

呢到好多256

有tg群???

加pan有群

我組街場打天際反而唔錯

天際好難玩

其實奇異有咩咁特別 見天賦果啲唔係特別好

奇異M1A 係用黎射盾 會有傷害
萬眾觸目 最高射速連射散彈 佩突龑者 瞬間100%
野豬 重機之王 兩支 佩孤星
蛇杖 團戰醫生 佩開合 用生命值硬接敵人
有冇勁既巴打照顧下連登Division 仔,岩岩去暗區,比8個人強姦 比人洗泉咁殺
有冇勁既巴打照顧下連登Division 仔,岩岩去暗區,比8個人強姦 比人洗泉咁殺

我都係
企定定唔郁,開埋咪講唔好,都要殺人

你地咁快爆l

我都係

我都係

開咪屌柒佢 打唔過佢都可以罵下佢
有冇人要gold edition 個code?
我免費送,要嘅pm我https://t.me/cheek99
我免費送,要嘅pm我https://t.me/cheek99

買多左
想問下下次全域事件會係幾時開始?
想問下下次全域事件會係幾時開始?

好似係一個月一次

買多左

禁錯左 ,個code送左比人la
新手覺得幾好玩
新手覺得幾好玩

可以,上面有我PSN,add我add你入group
新手覺得幾好玩

個group係咩
剛剛續psn送
新手覺得幾好玩

個group係咩
剛剛續psn送

你add我PSN,我就可以add你入去or你係到留PSN比我都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞