美國心臟協會: 8 小時限時飲食會使心血管死亡風險增加 91%

218 回覆
123 Like 32 Dislike
其實正常肚餓就食,限自己8小時內食根本係違反自然定律
唔係日本個福島雅典教授做嘅研究我唔信囉
911呢個唔係陰謀啦 咁明顯
其實幾勁 3000條人命可以買咁多年嘅繁榮
幾多國家要用個百萬
自然定律? 你有冇見過任何野生動物 一日三餐?
大把啦 最classic 10日之內已經知道要打7個國家 一早有哂agenda

https://youtu.be/Eo6u9DpASp8?si=kaeLMwIU0MmtDRhQ
有咁嘅plan已經足夠知道政府唔係為人民服務。要布殊出嚟簽紙認咗佢先係proof?
「政府搞出嚟」確實係有啲vague 因為美國政府一向都係權貴嘅發言人 權貴想喺中東插旗咪利用政府資源攻打 有咩出奇 好make sense喎

正正人哋唔係中國人 先要用更高層次嘅管治方式俾希望人民(覺得自己有自由) 根本全部都係show business
屌 咁當然唔係布殊同拉登喺oval office開會策劃啦。they allow it to happen算唔算策劃?
肚餓冇飯食先真係自然定律
四個胃唔計
但認真討論 我174 65kg 有做重訓/cardio
Keep住 一日一餐1500-2000卡
唔存在嘅野你永遠證明唔到
心中富有啲friend?
垃圾研究只可以搵到有關係,而非因果關係

同唔食早餐引致肥胖一鳩樣

統計學101 : "correlation do not imply causation"
唔撚洗睇,一句收佢收

correlation do not imply causation
有遺言好講定
傳統指標話正常男士需要2500+ 但係我1500-2000都增到肌 仲要極多運動(泰拳/網球)
RIP
因為人人DNA,身體強弱部分唔同
樣本根本唔可能完全一樣,呢啲健康研究結果都係只可參考
入咗去睇,見到「初步發現&美國心臟協會對研究不作任何保證」,我屌佢老母啦。168之後我冇左胃痛,繼續168,標題黨又搵磚家呃文出
https://youtu.be/HmHTf9W7XzE
做開gym有睇呢個channel,有興趣可以睇埋佢講2023年有關斷食嘅研究報告

嚟緊24年嗰份佢應該會講埋樓主po呢個topic,可以留意吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞