乜原來宜家AI連廣東歌都寫到...

1001 回覆
1109 Like 22 Dislike
戇鳩鳩呢
無人機已經有Ai
好正

AI有阻止人類創作咩?人類仍然可以繼續創作喎

人類創作,重點根本就唔係結果
創作,最根本係發現自己嘅過程
AI係取代唔到呢樣嘢

不過AI會搶創作人飯碗,就真嘅
咁樣其實好好,普遍創作人都唔享受為錢而創作

有咗AI ,一係就用AI幫手接job搵錢,一係就直接轉行
剩返嘅時間,咪自己好好享受真正嘅創作囉
Byejack老師個流派終於抬頭
https://app.suno.ai/song/b240b8dc-1ec2-49b3-868d-4e053a272696

有次同個fd去日本旅行,有日去到間成人玩具既鋪頭 入面有隻咩催情朱古力,我地覺得新奇就買左一盒

夜既返到酒店,我同我個fd就諗住試下 點知我地不知不覺咁食左成盒 之後開始黎料,我地下面越黎越硬 開始時大家都只係係床上打j 點知扛極都唔出,反而更想扑野

於是我fd忍唔住想插我 點知試左好耐都唔得 之後轉我插佢都插唔入

最後我地69幫大家含到出 完事之後仲攬住訓 到第二日大家就當無事發生過

利申:非gay
LMLM
原來AI都係耶撚
cls笑到標眼水
Suno英文model 勁好撚多,直頭已經係production level…
用呢個topic 出咗首 英文+ 廣東話
https://app.suno.ai/song/a88e0cb6-273d-4cb6-a6cb-a9b74ea9d5e3/
[member]佢哋團隊應該有廣東人,同佢傾過兩句[/member]
byejack老師其實係咪已經用咗好多年
AI識唔識得0243 ?
幾高質既post
有d巴打既歌係意外地好聽, 真心cls
個世界本身係服務統治階層 好合理
笑到喊
Lm
認真地作鳩曲,屌
證明大家都係同一個 genra
警方現已推出升級版「防騙視伏App」! 新功能包括可疑來電警示、可疑網站偵測及公眾詐騙舉報平台。請即到 App Store、Google Play 及 Huawei AppGallery 下載或更新,以減低受騙風險。
睇詞完全諗唔到可以點唱,cls
prompt唔同window excel呢啲大公司產品每個ai 連續性唔大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞