乜原來宜家AI連廣東歌都寫到...

1001 回覆
1109 Like 22 Dislike
byejack 老師識梵文 suno都係收收皮先

Composition: byejack

Lyrics: byejack

Arranger: Y. Siu @y.siuiuiuiu

Producer: byejack

बालिका कृपया केवलं वदतु यत् त्वं किं इच्छसि
अहं भवन्तं रात्रौ भ्रमन्तं सहितुं न शक्नोमि
दुःखं भवद्भिः सह साझां कर्तुं प्रयतस्व
सूर्योदयं प्रेक्षमाणः
आम् मया श्रुतं यत् विषयाः भ्रष्टाः आसन्
रात्रौ भ्रमन्तं त्वां सहितुं न शक्नोमि
अवाच्यशोको वा
प्रतीक्षमाण त्वया सह यावत् आकाशं दिवसं न भवति

यातायातप्रकाशस्य नियोनः हरितः भवति
अहं केवलं अप्रत्यक्षः भवितुम् इच्छामि
राहगीराः न चेतनतया अभिलेखनं कुर्वन्ति
वीथिकायां गीतं श्रुत्वा
भवतः उपरि फ्लैशः अतिशयेन जातः
यदि अहं पुनः गन्तुं न शक्नोमि

बालिका कृपया केवलं वदतु यत् त्वं किं इच्छसि
अहं भवन्तं रात्रौ भ्रमन्तं सहितुं न शक्नोमि
दुःखं भवद्भिः सह साझां कर्तुं प्रयतस्व
सूर्योदयं प्रेक्षमाणः

आम् मया श्रुतं यत् विषयाः भ्रष्टाः आसन्
रात्रौ भ्रमन्तं त्वां सहितुं न शक्नोमि
प्रतीक्षमाण त्वया सह यावत् आकाशं दिवसं न भवति

बालिका कृपया केवलं मां एकवारं अवलोकयितुं ददातु
अहं त्वां रात्रौ रोदनं सहितुं न शक्नोमि
निमग्न सूर्योदय अन्तर

आम् अहं जानामि यत् विषयाः गलताः आसन्
यावत् आकाशं परिवर्तते तावत् भवद्भिः सह प्रतीक्षमाणः...

बालिका कृपया केवलं वदतु यत् भवतः किं आवश्यकम् अस्ति
अहं भवन्तं रात्रौ बहिः कर्षितुं न शक्नोमि
निमग्न सूर्योदय अन्तर

बालिका कृपया केवलं मां एकवारं अवलोकयितुं ददातु
अहं त्वां रात्रौ रोदनं सहितुं न शक्नोमि
https://www.youtube.com/watch?v=Vy1mEPW--eg
屌你老母
你的名字首前前前世

正臭系,講極都唔明,正臭系」
「如果真系臭,咁你又奶」
試下唱新聞

本報訊,政界人士表示
立會議員做好被制裁準備

https://app.suno.ai/song/e4f73d8b-97b1-4ed9-a89f-042339eb2e48
暫時聽過最好聽都係呢個女版
https://app.suno.ai/song/97497c53-6539-4cc6-af7c-9f55c1da933c
浴室裏沒有人
杰倫
(副歌)
在這個寂靜的夜晚,我點亮了夢想,
熱水流過的聲音,像是你的低語。
浴室裡的霧氣,照亮了我的幻想,
我知道你不在,但我的心還在等待。

(節奏)
燈光下的影子,跳著孤單的舞蹈,
回憶裡的溫柔,讓我無法放掉。
你從未出現,但我假裝不知道,
在這個情人節,我自己對自己微笑。

(橋段)
衛生巾和粉底,都是我買的假象,
Chanel的香味,卻填不滿空蕩。
朋友們都以為,我有個愛的天堂,
但只有我知道,一切都是我安排的場。

(副歌)
在這個寂靜的夜晚,我點亮了夢想,
熱水流過的聲音,像是你的低語。
浴室裡的霧氣,照亮了我的幻想,
我知道你不在,但我的心還在等待。

(結尾)
情人節的夜晚,我又一次點亮了燈,
熱水和霧氣,編織成最美的謊言。
我承認我孤單,但也享受這寂靜,
因為在我的世界,你永遠是我的傳奇。
聲底同咬字尹光咁
好似尹光唱metal
聲優末日
又唔知自己好撚核突嗰度好有嗰陣mk 味 我聽到嗰陣直情係嚇咗嚇
後面個outro又係好撚癲
死啦覺得好聽過而家杰倫啲歌
https://app.suno.ai/song/85e4303e-101b-4297-b225-d5262e7a7437

3都唱唔完
1外觀 外觀包括大小、形狀同色澤。有d小朋友以為果度愈大愈好。其實大錯特錯。大而拙者,笨柒也。除左size,我地仲要睇形狀。至於點為之好既形狀,確實大有文章,不宜在這裡詳談。簡單講,頭與身既比例要恰當,唔好頭大身細或身大頭小。顏色方面,一般既標準係愈黑愈好,黑表示你身經百戰;淺色表示你乃初哥一名,俗語有云︰青頭仔是也

2射程 愈遠愈好,如果你企得前過隔離條友,你就輸喇。但係記住要量力而為,無咁遠射程就唔好企咁後,行規規定,滴左落地既要乃番

3水柱既勁度 尿柱開义果d就擺到明係腎虧,即敗。好既尿柱一定係夠集中,集中得黎仲要夠粗。如果你既尿柱係有力既話,打落個尿兜度,聲音係清脆既,就好似d鑽石互相碰撞咁
https://app.suno.ai/song/c339272e-20a9-403f-9258-11b1c603cd58

電腦大爆炸 rock版
(抄考咗教車師傅位巴打嘅keyword)
好撚好聽
https://app.suno.ai/song/7dacce21-06ee-4aee-855c-9b0e1d7f82e6/

[Intro]

[Chorus] 通利琴行 你班sale屎 正一仆街 狗眼看人低

通利琴行 你班sale屎 正一豬閪 無專業知識

[Verse] 識啲乜 (識得熄amp囉) 仲有識啲乜叉(識得炆電制吖) 仲有識啲乜 (識得串人囉) 仲有識啲乜(識趕走我呀) 唔該俾條Jack我吖(俾條閪毛你) 唔該俾支鼓棍過我吖(俾條閪毛過你吖)

[outro] 俾條閪毛我(閪毛 閪毛) 得條閪毛(閪毛 閪毛) 俾條閪毛我(閪毛 閪毛) 得條閪毛(閪毛 閪毛) 俾條閪毛 我

[ending]
難聽但好夾
好鳩屎
https://app.suno.ai/song/e7c335a9-f4df-48c1-af76-59fcafb3510f

byejack可以收皮

樓主老母買買吓餸時突然被幾個有180CM高、會考30分、條J有30CM長的年青男子拉咗入去殘廁,之後個個都除咗條褲,講咗聲:「樓主老母,打搞晒﹗你很想要吧!」之後分開樓主老母雙腿,咁就頂咗入去,成個殘廁彌漫住一陣啪啪啪啪聲﹗第一個完事後到另一個接上,都係好有禮貌咁講咗句:「打搞晒﹗」先開始做,直至到第三十個後..........樓主老母就問:「雖然過程中好HIGH,但可唔可以話我知點解你地要咁做嘅?」咁第三十個年青男子就話啦:「伯母﹗其實我地都唔想O架,鬼叫你個仔係高登話有正野睇,點知入到去又無,我地都算係咁啦,禁咗幾十次F5先過嚟攞籌排隊。伯母,唔講咁多住啦,後面仲有好多人排緊隊,警察仲開始派人嚟維持秩序啦,我嗱嗱聲搞完都要趕住返工啦。」樓主老母又問:「問仲有幾多人排緊隊?」年青男子又答:「你問下一個啦」........啪啪啪啪.........到咗第一百個時樓主老母又問:「請問後面仲有幾多人排緊?」第一百個年青男子就答:「唔知啦,我嚟嗰時已經好多人同我一齊搭港鐵一齊嚟,一開車門,我就好似去書展咁衝入嚟先排到咁前咋,聽講而家排到二千幾,唔講咁多住啦,我要開始啦!」啪啪啪啪啪...........
印度佬feel
發現加一堆 (嘅) 就識唱廣東話
https://app.suno.ai/song/2878008c-dc0f-4631-9dc7-3ef906c60aa5
https://app.suno.ai/song/2878008c-dc0f-4631-9dc7-3ef906c60aa5

(嘅)今天不小心把心愛的水杯打碎了
(嘅)事後我用了十五分鐘去細心欣賞
(嘅)發現打碎了的玻璃碎
(嘅)竟然比起平日那個形態更美
(嘅)然後我再用了十分鐘去打掃地方
(嘅)再為其拍照

(嘅)這短短的三十分鐘
(嘅)算是今天我思緒最安穩的時間
(嘅)打碎了的水杯
(嘅)是我今天看過最美好的東西
(嘅)而那水杯著地的那一聲
(嘅)是聽過最美好的聲音

(嘅)原來人生覺得最爛的事情
(嘅)也未必是最糟
(嘅)因為最糟的
(嘅)可能一直就在眼前而未曾發現
(嘅)又或者根本就是自己
(嘅)我想我找到了答案
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞