乜原來宜家AI連廣東歌都寫到...

1001 回覆
1109 Like 22 Dislike
又幾好聽
更正係每日十萬首
咩口音嚟
outro笑死
課金玩V3 仲可以作長D
如果想出廣東話用多啲口語(嘅,啲,嘢,etc) ,style 打canton pop, 而家個model 好多時都夾雜普通話/粤語, V3 好似混得更勁,不過音質好D
本身聽左幾句想熄 聽到Outro笑到我仆街
https://app.suno.ai/song/1638fac1-830d-4839-a6ad-ffdd4787f0fc
https://app.suno.ai/song/b9b12198-adcf-42b7-beb8-039f502e165d

樣衰唔係罪,係不幸。生得醜唔係你嘅責任,要怪嘅,只好怪上帝
但係,肥,就係你嘅錯! 一個人好地地係唔會肥嘅,你變得做肥人,梗係食咗多過你需要嘅嘢啦 喺呢個仲有咁多人捱餓嘅時代,你竟然食咁多嘢? 肥係貪心嘅表現,係唔公平嘅象徵 肥人臃腫畸形嘅身體,已經充分顯示出佢哋嘅唔道德

肥人係罪犯,佢哋甚至比小偷、殺人犯更無恥 一般犯人都會掩飾自己犯咗嘅罪 但係肥人,佢哋竟然將自己嘅罪證放晒響個身上,就好似一個殺人犯拖住條屍周街走咁 你話,見到肥人有乜辦法唔憤怒?

所以,見到肥人應該即刻鬧佢,就算唔鬧佢都要鄙視佢,我哋要透過侮辱嚟喚醒佢嘅良知 喺街見到肥人唔鬧佢,就好似搭地鐵見到痴漢非禮學生妹唔出聲一樣 作為一個有良知嘅人,我哋應該出聲,應該鼓起勇氣挺身而出鬧到佢哋狗血淋頭!
直接打cantonese 就會成首廣東話
cantopop試過冇用
笑死 the weeknd
Byejack d歌係咪全部ai ge
I have a bad news for you ...
邊間教會
幾撚好聽
湯令山未日
我分唔到係AI定byejack 嚟
有冇廣東話版?
勁有政府宣傳片嘅感覺
無可能prove 到

我估會係到最後整d 無謂cert 出來要用AI 既人攞完先比賣野,同ESG 一9樣
講真 AI 琴棋書畫樣樣精, 人類係咪玩撚完

所以有一條介線就係唔可以俾AI 掂武器
到時就真係玩撚完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞