乜原來宜家AI連廣東歌都寫到...

1001 回覆
1109 Like 22 Dislike
可能就係寫好哂d詞 用ai 寫出嚟
https://app.suno.ai/song/16f91385-4bf9-468f-8c7d-cfe08f41b70d
wrong PSP, motherfuxker
日本警視廳於12日以傷害罪嫌疑,在東京都中野區,逮捕了一名以類似鈍器的物體毆打父親的的少年(15歲)。由於母親看到兒子的暴行而馬上加以阻止,父親只受了輕傷。

根據調查,少年和父親(42歲)約好,要父親替他購買於12月12日發售的攜帶遊戲機PSP。不過從早上就去排隊的父親,卻買回了別的遊戲機,這讓少年相當惱火。在吃早飯時,少年拿起放在餐桌上的水果刀旁邊的法式麵包(長30厘米),不斷毆打父親。

仲要勁洗腦,尋晚聽完之後,而家個腦不斷喺度 loop
單身三十年 冇乜野閒錢
日日打J 女都溝唔到件
收埋過千條咸片 幫條JJ做鍛鍊

屌你你估我好想咁撚樣 鬼叫老豆老母生到我咁既樣
心諗乜野叫魔法師 呢刻我終於知

雖然我唔識火魔 但都識出火
搵條女搓兩搓
摸一摸
搞到佢下面出水魔
佢嗌到拆天叫我也咩爹 我叫佢收爹
點解?
come on man
coz I am the fucking
長沙灣大淫魔
好撚掂
野狼DISCO STYLE
lm
不斷毆打父親
毆打父親
毆打你的父親
https://app.suno.ai/song/f0cba61d-daa6-4664-9d71-08b700bb01e6

黑暴港獨要肅清
打倒一切反動派
緊跟偉大領袖李家超
為歷史新篇我們永遠向前進
佢自己加多句毆打你的父親真係好撚好笑
唱到成個新移民咁
北姑AI?
https://app.suno.ai/song/5d272ce5-51c0-4bb7-8544-c4763a17a568

知吾知自己好撚戇鳩?
我都忍左你好撚耐
日日扮撚哂大家姐
認真講 係F.1女仔最壞係我同凱婷
你要扮我地吾會阻止
哈 點知你越扮越衰
有啲野我同凱婷都未出聲
有時連班男既都未出聲啦
幾時輪到你出聲呀?
有啲野心照架
壞學生?你做到咩?
吸煙飲酒介手就代表壞囉
你連扣分 係學校搞事都吾敢啦
點做壞學生呀? 小姐
你想學我地咋嘛
入黑社囉 係學校搞事呀!
最好學理我負分都要比人繼續扣
你敢?你連續兩支煙都食吾撚到啦
學我地?!算把啦 傻系

頭先喺車忍笑忍到啲人以為我喊緊
Cls
陳奐仁style
呢首音樂同歌詞配合度好高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞