【單線作賽到季尾】國際米蘭球迷討論區76

795 回覆
5 Like 2 Dislike

一日都未季 Paramount都仲會出新LOGO波衫
呢件hea咗D bor
同東拿利出走一樣,除非狠心清,有得揀都想留響米蘭市,好過去英國中部小城市
真藍黑作客大炒利係咩玩法
意甲歐戰留到幾多留幾多
爭下分都好
睇返個情況
英超好運啲4強都仲有3隊
德甲得返利華
西甲差太多入晒決賽都追唔到
所以意甲基本上有1隊轆到入決賽其實就搞掂
真藍黑呢場直接拉大咗差距
我覺得拜仲係響上風
如果拜打低阿妓,英超無咩可能爬意甲頭
所以除非有好極端嘅情況例如
羅馬/隔離晉級跟住輸晒
歐聯鏝阿贏波晉級,其一全勝拎冠, 多反cup全勝入決賽
歐霸利華全勝拎冠
歐協聯維拉全勝拎冠
諗下個機率有幾多
達利米正在取得葡萄牙公民身份
如果成事 我地唔駛浪費一個非歐盟位去註佢
AC同皮蛇留力阻我地奪冠
唔好話一定要攞冠軍,其實意甲歐戰成績唔係差,係最頂嗰隊(我哋)冇皇馬曼城咁壓制,隔籬街唔係把握力差入唔到波,其實都應該出咗線,佢哋嗰組咁地獄。

歐霸只要亞特蘭大下場唔好諗住好似細恩咁諗住守,主要係爭取入波,場波可以輸,但係有波入就得,只要入一球利記就最少要入四球先可以打和,咁樣好大機會晉級,四強就可以有兩隊意甲
佢哋踢完禮拜五禮拜二就要踢,我哋有體力優勢,睇吓可唔可以米蘭打吡奪冠
其實真藍黑作客贏已經好出奇, 贏3粒邊有人估到
不過佢地同拉素一樣都係好飄忽, 都係啲偶然性加對面低估咗
但佢對揸住3粒返主場好難輸啦
我地始終都係把握力問題, 平均4,5個餐士先執1球
呢啲轉化率你要係大賽好難有好成績
其實隔離街如果唔係得單翼
買埋個右翼
個進攻就會升好幾個層次
家下野野都係Leao
一啞火成隊就玩完

那波波今年又自爆
唔自爆其實意甲歐戰整體唔算差
今年歐戰 意甲個問題係我哋
應該要入8強既 最基本
唔係第二輪學人死守就入咗八強。不過隊波唔識射十二碼,證明班友冇乜射術
呢個係大家都知
係唔明細恩點解諗住守到射碼姐
一唔做underdog就收皮
無仔細計過
最快最理想係咪米蘭打比封王?
黎緊7場比賽只要羸到2場就得
如果你當下場羸到 再羸埋米蘭打比就已冠
呢期傳雲比沙卡
但條友完全唔識進攻, 分分鐘衰過d2
人工高 轉會費貴 國米邊會洗錢 估計出錢買費倫個18歲仔都唔會要佢
今日又傳出有中東皇室睇中國米
唔係之前個PIF基金 仲有一個就知張生既生死
中東王子?
如果d2真係放得出30m會洗嘅
但15m要佢不如意甲內部搵個後生算啦, 布南肯上位做正選, 大米輪換帶下後生仔
要雲比沙卡咁我情願要番比拿洛華
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞