【單線作賽到季尾】國際米蘭球迷討論區76

797 回覆
5 Like 2 Dislike
爭啲輸多粒
完場,破102嘅機會冇咗啦,法迪斯出咗嚟都冇做一樣好嘢
破唔到記錄就等踢埋下場打比 場場出新仔練兵算啦
似係今輪想做啲波和波
夾硬唔吹手球
中得好明顯下
改變晒個波既軌跡
齊上齊落,意假返嚟喇!
傻恩想引皮蛇分心?
買返黎30m既維仙奴,可以寄望d乜
隊波踢完馬體出局好似冇乜鬥心咁
唔係上場絕殺4場和3場
下體佢哋作客,多特入咗五粒,一粒擺烏龍,畀人炒咗4-2,出埋局
我覺得隊波打完亞特蘭大之後就出現問題,中場控制好似差咗,連帶啲防守同運動戰,入波都好似有問題
四強冇哂英超,意甲五個歐聯位應該穩陣
證明主場唔入多馬體會幾粒就出事
我哋又唔係爭四,個人覺得意甲有無第五個歐聯位對我哋冇影響。下年多一隊意甲跨級打歐戰。打得差又係嘔返第五個歐聯位出嚟。
多一個位點都對成個意甲個情況有改善
起碼有一隊收入會多左先
而家意甲死氣沈沈
無人想投資
鄧飛個價愈叫愈低 而家好似話25m都可以放
個大環境唔會因為下年多咗一隊出戰歐聯而改變

但對排第五嗰隊的確係雪中送炭嘅
多40m對佢地算好好洗
5個位係對再下年歐聯系數都有幫助 意甲而家冇水喉係靠歐戰啲獎金頂住買人啲錢又會流返去中下遊, 點計都有幫助嘅
全力支持維拉上歐聯肯買佢好過啦
歐聯系數係聯賽分數除返幾多對隊

所以雖然今年英超攞最多分,但要除多一隊拉抵咗

所以後年意甲九成嘔返第五個歐聯席位出嚟
唔一定嘅, 歐戰最好笑係唔同級別拎嘅分係一樣
所以歐聯出局都最好落得返歐霸拎分
不過出年改制唔知會點
鄧飛睇唔上人家
嫌人地競爭力無我地咁強
除非維拉出到好多人工,不能抗拒,如果唔係正常人都唔會由我哋去維拉
大賽踢把握機會嘅能力
好難咁比較嘅, 而家德意西好多就算踢前列少有名氣都係去英超中游踢
競爭力冇咁大但曝光率人工一定理想好多, 睇你個人想要咩囉
人地施美度以前夠踢巴塞, 而咪又係踢狼隊
改制後無左出局降班
不過唔記得而家擴軍後仲有無限一國最多出5隊踢歐聯
所以如果羅馬排第5但有歐霸冠軍.送出個歐聯位會俾第6
如果有第6隊都幾痴線
6隊歐冠2隊歐霸1歐協
排第9都有歐洲賽踢
仲未計暫時排第10既費倫仲有機會贏歐協
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞