【單線作賽到季尾】國際米蘭球迷討論區76

786 回覆
5 Like 2 Dislike
嗰陣未睇波, 不過對拉素大哨禁區比人撞低轉頭輸12m好撚黑
豹有d 隊design特別好咁
鏝近幾年都靚
隔離街都唔差
不過唔係tick 既話香港買衫會好貴
皮係勝率最高,成日一大波連勝,仲要攞聯賽冠軍,今季第二,歐聯踢得都唔差,換咗第二個未必有呢個成績
咁公道講打比6連夠晒理由郁佢
問題佢地啲人選都係唔開胃
盧柏迪古, 方塞卡, 唔覺好過皮蛇
一係就搏干地, 但人工同要求都唔似fit基金佬範圍內, 同埋仲要預解約金
搵下其他睇下會唔會更多贊助
美津龍 new balance under armor
再唔係搵返diadora
搏人地牌子想做大
二線brand 更加難高sponsor
你睇下利同熱之前叫打返起
即刻又去返哂nike
佢哋邊有咁多錢畀干地買人,唔買人干地又走,同埋佢哋人腳都唔係好啱踢352
d2琴晚慶祝拍片話自己 今季對完真藍黑到而家都係帶傷上場踢 係因為無人用 傷住踢唔做手術 定係一直實力都咁
蠱惑大盜又傷,得達米安同佢,勉強仲可以推柏華上去
點解攞多一次聯賽冠軍
會多一粒星
明明之前已經攞過好多次啦喎
冇理由得兩粒
細恩到下半季唔係好想用佢咁
可能真係帶傷都唔定
健康嘅佢應該賣到35-40既
十次一粒
因為每十次會加一粒星
今次係第二十個意甲
所以變兩粒星
真定假都好 只想佢賣走幫國米搵返d錢買人
隻賤種Theo同D2次次都打交
其實D2唔洗郁手對面應該都兩黃一紅

三大里程碑
關鍵係賣咗伊卡迪,培養馬天尼斯,下一個關鍵可能係賣咗馬天尼斯培養杜林,好似以前祖記賣走巴治奧用迪比細路一樣
而家傳緊如果皮解約,拿波里會簽佢
簡些路都由我地上位變世界級閘,再變依家過街老鼠
正常,意大利正常教練係無咩淨
皮蛇似以前光頭佬,夠爭頭四穩入歐聯,爭冠就等自爆
杜林大過L馬1x日
應該唔存在賣L馬俾杜林上位

不過同意要有一個青年前鋒做常規後備
下年又係用30+既後備前鋒做替換.
都唔知仲可以挨幾耐
Fab Romano報左Taremi 施連斯基會自由身加盟

準備好下季阿奴Taremi嘔血雙塔陣未
仲有沙利

連馬沙利都返到拿坡里.
佢再揾返沙利教都唔出奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞