【單線作賽到季尾】國際米蘭球迷討論區76

786 回覆
5 Like 2 Dislike

Forza Inter! Forza Nerazzurri!

Campioni 1964 2010

Inter Forever
I Capitani

2020-2021 I M SCUDETTO

Grazie Samir

Mister Simone Inzaghi

Internazionale Milano

希望細恩吸取教訓
阿車比racist耶穌?
唔知巴塞肯唔肯平賣利雲度夫斯基畀我哋,幾啱我哋用,仲可以輪換
留名
佢都老啦,要大約只有去沙特,如果佢就想留歐踢大會,肯定要減人工
希望盡快夠分拎意甲
比細恩出多啲加拿大仔
盡快融入球隊
阿奴 374 棄
預j哥要返黎
搵多個前鋒
我希望會用卡邦尼
雖然佢喺蒙札高開低收
但見佢中前場連接做得唔錯
又有啲身形頂最前都打得掂
國米家下既打法應該幾合適
但回收番黎做第4前鋒真係無乜上陣時間
一係收 艾斯普薛圖番黎用
冇辦法,踢雙前鋒最少要四個人,五個更加好,如果唔係傷咗一個都幾大鑊

出年5線作戰, 起碼要5個前鋒
暫時消息係阿奴同山神傾向唔keep
但新前黎黎去去都係卡邦尼點回歸同Zirkzee
但後者要錢唔洗諗除非真係放d2
時間尚早唔擔心,到夏天就會有多啲新名出現,舊年我地傳咗幾個月莫拉達、史卡馬卡、balogun,最後先整到杜林
前鋒最怕反而係lm步史堅後塵,依家續約胸有成竹咁,最後一腳飛起,斗零都收唔到
屌帥會唔會去英超
利?
利、曼、車都有機會換帥
利?
曼、車都有機會換帥
耶穌今場上哂身
派咗成季膠
留力今場復仇
賤婦慳錢應該換個平d教頭
反正開左個頭以老帶新

我反而估會唔會有隊爭唔贏沙比阿朗素,就搏屌帥
可能用莫達
唔好話外國,本土都冇邊隊搵佢啦
戰術悶功利足球球員情緒管唔掂仲要人工高
拉素等人用都唔似會搵
阿斯比因為涉嫌racism耶穌,唔洗去國家隊報到
佢本人否認咗,但耶穌出po話佢有
而家好似要等足總搵證據再處理,但賺咗2星期休息
其實都好煩 唔係話支持歧視

但踢波有腎上線多少有啲激動燥底
可能大家撞一撞口upup一句死黑鬼呀 又未必真係歧視黑人掛
唔通講句屌你老母真係屌你老母咩

好似啲人boo 敵方球員 唔通講屌你好靚仔咩
意大利racism咁嚴重, 有咩事一定放大黎做
不過而家好似冇片, 只係影到阿斯比事後同耶穌道歉
而如果證實到傳會罰10場
不過唔知可以點證實, 除非球員自己認但又否認咗
啲黑人話有就有㗎喇,BLM, Other Life Doesnt Matter
可能就係呢啲說話咪過後say 個sorry
佢唔係有心歧視咪否認
黎緊啲波
除左下一場係0245
之後全部都0000
終於唔洗深夜西波啦
終於唔使睇重播
唔使咁早開心住…..
似係未砌好轉播時間.先出住0000
如果唔係都幾難想像最後8輪,每輪都係10場同時0000開波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞