【單線作賽到季尾】國際米蘭球迷討論區76

792 回覆
5 Like 2 Dislike
佢有佢功能性,起碼食撚住Theo同出地波都值錢,如果要keep爭冠續佢都合理,賣就賣到30m左右都收貨
其實呢個價,好難買到好過佢,我係建議續約
可唔可以買返Bellanova?
個時 icardi 禁區以外 完全係冇用 咩都幫唔到手
唔知依家係點
暫時睇 都係留係中遊球會練下
個腦有進化就可以買番
而家係土超同迪斯高爭緊神射
佢始終禁區觸覺強, 所以係睇你點用但一定唔會係主流足球需要嘅類型
如果只係70分鐘擺佢係禁區搶點頂下波其實好好使, 但唔好當佢係主力
以前psg都係咁, 後尾可能人工問題佢又唔想留先走
psg之前有泥馬,麥總,迪馬利亞
佢踢得走邊個
之後黎多個散步帝更加無運行
做咩呢排係咁傳前鋒
熱那亞果個
同zerikzee
唔通真係打算賣杜林?
似想快手清哂兩老就真

似細恩上年嬲嬲豬無後備前鋒比佢屈體力差
即係前季渣古清高咁

杜林LM應該有價先再諗
真係買到Z仔嘅話,又唔介意賣Thuram
後生幾年,實力keep到,仲搶埋隔離街target
374好似想留
阿奴傷到細恩驚
懷疑佢同阿奴會留一個
同埋仲有j哥, 未必處理到咁多人
熱拿亞嗰高文臣都傳緊, 其實佢幾好用但40m起跳
但跟隊話重點係簽巴西龍, 蘇媽狀態應該仲打到2年, 其實唔洗咁早入
⚫️🔵 Mehdi Taremi’s contract at Inter will be valid until June 2026, two years.

It will also include an option to extend until June 2027.

It’s all done and completed with FC Porto also informed.

Here we go, confirmed. 🇮🇷
龍門係要買 a77唔買斷
要還番比人
前鋒傳太多個啦
J哥基本上都會返黎
又有達利米
阿奴同374又未知去向
聽日改到咁早開波
加拿大仔有望正選
為左買z仔
管理層似乎會放棄 Carboni 同回購Fabian
而家幾間球會對Carboni感興趣 出價30m
Carboni有30M即賣啦
佢如果留係國米.未來3年都唔會上到位

Fabbian同理
不過放棄回購權會拎到咩著數?
賣貴d?
可能係本身預留左一筆錢去回購Fabian 而家用去買z仔掛
天日完場會有巴士巡遊係球場出發大概5個鐘
所以改咁早方便大家慶祝
唔知有冇機會簽華拉尼
華拉尼應該無可能
而家佢係曼聯收緊稅後11M+…
而沙地又有興趣
國米又未去到可以穩定跳戰歐聯冠軍
應該無咩誘因令華拉尼肯減薪一半黎國米
米蘭入面都多法國隊隊友
但肯定要大幅減人工先掂,佢有態果陣都未算回塘
隔離街似準備盧比迪古接手
想好似以前西維爾玩育成工廠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞