【單線作賽到季尾】國際米蘭球迷討論區76

786 回覆
5 Like 2 Dislike
我記得新制就係封死西維爾果d仆街年年歐聯分組第三落去屈歐霸
阿士東維拉踢到加時
隔籬街十一分鐘輸緊1-0
隔籬嗰場落大雨,應該又要消耗吓,我哋有體力優勢
隔籬街輸到兩粒,不過羅馬攞緊個紅牌,打少一個
羅馬兩回合,完勝隔籬街
馬賽十二碼大戰見到歌利亞入波
全力支持馬賽拎歐霸
皮蛇咁搞法點留隊
哥利亞第1個射12碼
算係今年唯一一個入波
留力力阻我地拎第二粒星咪有得留低
馬賽對阿特蘭大
羅馬對利華古遜
皮蛇再見
爭在即走定睇埋我地捧杯先走
傻啦,皮蛇肯定留隊

隊波根本完全冇按佢打法買人
佢奪冠就係靠中場班肌肉佬+柱躉

依家a米中場無個撞得
一堆技術型搏升值

前場銀河唯一老到跑唔郁
唔買代替品
淨係借個打二前既返黎

功就管理層
鑊就佢孭

咁都無發老脾
咁聽話既工具人點會炒
隔離街老細唔係你咁諗
Inter are showing again their strong interest in Nacho as free agent, after they tried to sign him already one year ago. But it’s not easy.

Nacho wants to keep all options open to several clubs — including those outside Europe.

He’s expected to leave Real Madrid in June.

又嚟=,=
蛆又和
睇黎9成9換莫達了
意甲確定取得來季五個歐聯席位
也有可能,有6隊參加來季歐聯;
也有可能,有10隊出戰來季歐洲賽

由於意甲肯定成為今季歐洲足協系數排名頭兩位的聯賽之一,因此額外取得多一個來季歐聯席位,也確定有8 隊會參加來季歐洲賽

而若果阿特蘭大或者羅馬成為今季歐霸冠軍,而同時聯賽排在第五位,則第六名都會取得來季歐聯參賽資格
又若果阿特蘭大或者羅馬成為今季歐霸冠軍,而聯賽又排在五名以外,來季同樣有6隊參加歐聯。

另外,若果費倫天拿取得今季協會聯賽冠軍而同時聯賽排在8 名以外,又或者,羅馬或阿特蘭大成為今季歐霸冠軍而聯賽排名又在歐戰區以外,意甲就會有9 隊參加來季歐洲賽。
若果上述兩個情況同時出現,來季將會有10 隊意甲球隊參與歐洲賽。

From陳葦如

意假咁嘅質素真係解釋唔到出到歐洲會咁
打杯賽玩防反可能好打d
我地打馬體 真藍黑打猁,其實差唔多
只不過真藍黑入哂機會波,我地入得少,咪兩個結局

猁都唔少機會,入得一粒根本我地寫照
所以今年意甲成績好又唔洗過份吹奏, 下年把握力差啲欠運咪另一個結局
真藍黑早幾年都入過歐聯8強, 但聯賽持續性咪一樣唔得
不過5個位誘因係大, 睇得出打歐霸幾隊比以往取態都積極咗
意大利中下游球隊善於打強隊,戰術一般習慣係攞1分偷3分,其實競爭好大,特別係踢啲一場兩場過嘅比賽,不過係穩定性唔夠。出到歐洲賽特別係歐霸、歐協水平冇歐聯咁高,咪比較好踢又特別啱佢哋踢
Simone Inzaghi will stay at Inter despite Liverpool job links, president Steven Zhang confirms: “There’s no doubt at all, we will continue together”.

“He’s an excellent coach. Inzaghi will stay as key part of our project”, Zhang told Sky Sport.
最盡可以成個第一版出去歐聯
Simone Inzaghi confirms: “I’m very happy at Inter. We will have time to discuss my contract extension, the relationship with the club is excellent”.

↪️ Nothing concrete with #LFC so far despite recent reports, full focus on new deal with Inter.
今晚睇唔睇好
2點45, 見證20冠一刻但要返工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞