【單線作賽到季尾】國際米蘭球迷討論區76

792 回覆
5 Like 2 Dislike
伊朗仔把握力好似幾好,不過就冇乜速度
伊朗佬好似唔係想像中既塔型前鋒

不過有身高可以試下鳩斬高空轟炸
希望有效果啦
話說伊朗仔第一個歐聯入波就係對祖記
簡些路一路走來始於如一
有前無後.攻強無守
係巴塞早前打翼鋒就生猛.
近排打返閘位就錯漏百出….
佢比較少少似king,中意走去中場造波,但唔係夏撚、韋利嗰種
原來上次支張已經喺poster度
我中意伊朗仔有一樣野係佢識射兩邊角仔,唔似我哋而家啲球員下下大力出奇蹟
同意.
所以理論上可以同時頂到山神+阿蘭既作用
做第一點hold up波.或回後幫波都好似適合

不過我都係信唔過波圖出品+中東球員
所以都係保持無期望就無失望既態度算
唔知是咪太謎信最後十五分鐘唔失波
乙祖呀

妖你老母安奴
睇佢適應環境能力,其實免簽輪換都可以,我睇佢上季啲入波,個球員係有射術,睇佢射十二碼就知

https://youtu.be/L0S0BUCZYjY?si=kEoZx5gFHQmokRso
隔籬街個龍做乜同馬天尼斯打晒車輪慶祝我哋攞冠軍
其實我對後備前鋒都冇乜要求, 入到幾球分擔到上陣時間就夠
今年山神同阿奴傷多過踢要用嗰陣又用唔到完全唔合格
阿奴太貴又冇乜大作用踢得又少,呢個真係蝕錢
其實374 還好 仍然好有用
前題係要健康
阿奴就可以放走
入達利米
山齊士真係陣中少有有突破能力嘅球員
重點係lm有價無巿
本身華倫打響名堂都係之前多仔古里路嗰啲風格
都無變過
變嘅係你哋
lm基本上打咁耐都係雙前, 單前有冇咁嘅成果未知同埋佢一季得廿球呢個樽頸好難吸引一線球會
如果佢走入博洛個Z仔都啱用, 不過佢唔會走啦
賣杜林俾巴黎
入Zirkzee
想lm將把握力同skill練好d 呢幾季佢運氣係有 好多時d機會係哂佢面前都射失哂(包括12碼) 佢黎到身體能力同逼搶係好左好多 但埋門同腳下能力差真係無咩人會要... 反而伊卡迪轉走經理人 分分鐘多人揀過lm
🇳🇱 Denzel Dumfries: “I’m in talks with Inter over new deal, I hope we will keep negotiating terms again soon”.

“Then you never know how it goes in football…”.

↪️ Current deal expires in 2025; Inter will try again for new contract otherwise would sell Dumfries this summer.
伊卡迪同LM唔同類型嘅前鋒
而且可能係LM呢款吃香啲
伊卡迪就純粹終結者
光頭佬年代想搵佢打支點回波都唔太理想
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞