佛牌討論 正牌(23)

912 回覆
3 Like 12 Dislike
都想請教吓
見到嗰段文字話既不是神又不是鬼,如果都唔係入靈,其實係乜嘢呢?
你就算踩入香港正廟,差唔多所有廟都有鬼,因為土地就係鬼,所以放地下

下?
用法創造出黎既生命 大概以咁理解
想問下龍婆kloy第一期紅褲白褲多唔多假?
同埋供金大概落係邊?
其實我諗土地係屬於地居天嗰類
正因為 我見某個牌商youtube搵帕固伴介紹魂魄勇

師父講法術 搞到我以為係入法
每個法脈都唔同㗎喎 不可以相提並論
門神=私人保安
土地=屋苑/村保安

範圍咁細,唔會係地居天啦
土地係有福德嘅鬼
你有冇見過正神放地下,所以我成日話,要知自己拜乜,正廟係有鬼牌,在家阿贊都有唔做鬼
徐足就係,咩都唔出色,但個個爭住請飲請食,貼埋大床送女人
龍婆炎古曼嘅係鬼牌
龍婆剛派格攝係鬼牌
龍婆添嘅派古曼係陰牌
只不過行正法,所以大部分情況下陰能量唔會害人,仲會幫人,不過有啲人體質敏感都戴唔好

再陰啲,係龍婆堪布嘅貓路過,龍婆馬甩嘅滴金,前者完整嘅胎,陰性比粉更難控制,後者有成人骨灰,成人嘅思想複製,都係難淨化

大家最驚嘅牌,係行黑法術嘅牌,因為造牌者,唔會教靈行正道,只會教佢偷慾,同時用令靈體痛苦嘅咒強行鎖靈,所以當供養不當,會攻擊返供養者

同時呢類嘅牌,戴嘅人都要意志堅定,因為塊牌會令你趨向本身鬼靈嘅遭遇,控制到就係佢身前好嘅遭遇,思想不定,就會被控制,就會行返佢嘅死亡之路
師兄知唔知派格攝咩價位
復刻咪幾百
龍婆剛個塊
做地盤做生做死都草唔到個錢 有冇得救
其實唔洗將入靈諗得太恐怖,因為入靈嘅方式係決定左牌嘅性質, 力量,同風險

例如有咩古曼,魂魄勇,並冇真正的鬼靈,而係師父將佢嘅力量,創造類似靈體的東西

有啲係邀請附近嘅靈體,馴服淨化,例如屈當派格攝 (係呀,屈當係著名鬼廟,咁驚就送屈當四面神俾我,U壇話壇陰牌陰,唔好要呀)

有啲係黑衣法師強制鎖靈,呢種又有分獨立同分靈,唔建議,違反輪迴法則

帕固伴同龍婆炎,我理解平時嘅牌,唔係真係有靈,靈在本廟,塊牌係聯絡工具,你供養力量會透過牌傳到本廟,你有危險,本廟嘅靈會傳到你身邊保護你
6千up走唔甩
試下下身徐足,可能成日有旬工搵你,輕鬆啲,人工高啲

上身坤平人緣啱用,幫你擋險又得
邊個師傅出名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞