[iOS/AN/PC]グラブル Granblue Fantasy [234] 與RELINK齊齊打法哥

868 回覆
1 Like 1 Dislike
光都可以入去摸下
暗入都唔比入
有冇片?
主神多左zeta槍個追擊照計應該點都打多啲?
光要消強化
啲人救援隊冇落雙子嘅話入去有可能要罰企
同埋光個時已經有boost
暗而家未有,而且暗太太咁冇人性嘅除衫條件可以預見大家畢左業之後會變靈車之餘仲要solo都麻煩
PS 除左除衫條件之外啲debuff又係好L麻煩

得NGA圖
有15X貢算係咁
咁又未至於係屌打嘅,阿格打到17X
始終都zeta槍個追擊多啲
同埋多返火雞劍個上限
不過得2把L武黎講真係算係咁,火年
最大問題係冇fd
火方嘅frd都只可以係火方
但打得完個套嘅嘢應該都好少可會係方陣仔
打完想玩下 結果兩日得一個fd掛
結論係打得起嘅人已經唔需要套裝
同當初7哥以外嘅六屬高難完全同一個問題
想g 上次個d天核心論 而家超完之後有前後比較心得未
https://twitter.com/pino__guraburu/status/1786611347939311885?t=zqtAyiuhZummXfVMKR7TDg&s=19

睇你當唔當ぴのん係官方答案
我自己就等完埋免費10連先超黎拎去過埋土
我就諗緊D天定上次風古boss粒召石 差一
冇D天大鑊過風古boss石唔滿
同埋石最差都仲可以拎粒金鋼解決
你試下打幾場先,有D天再打幾場,睇下係咪真係冇D天難解嘢好多先
聽人講主角同矮仔先係真核
今朝終於見到有人掛火方250
我望左眼幅圖差D以為擊滅召開左250
冇6% ALLIN懷舊池是常識吧
我直接超左
冇D天嘅編成我就冇諗住試架啦
之前都有巴打話打到PTSD
同埋其實我冇講過主角同蠢仔唔關鍵
ぴのん都講到咁直接話有冇D天個攻略難易到差好遠,我冇諗住玩自己同玩路人
不過估唔到原來天元妖童重要過D天
土果堆元老級恒常SSR全部都好鬼癲
神石同懷舊池都齊晒
所以我呢啲賭仔都係繼續新池搏新角
試過超完極速抽返,所以如果仲有免費10連我會忍到最後一日
單抽都比我抽返嘅話咁我都唯有認賭輸
有人話ptsd姐,夠有人無d天都好易解,生存零壓力,你唔自己試,用人地句嘢邊有說服力
咁當然唔止係有人話,係有加埋我自己對個角色嘅理解
講話好鬼易解個啲乜Q都冇講就話易解,點樣易解法又唔講,咁說服唔到我去試啲我認知入面難玩嘅編成
我連火隊齊晒フェニー個套嘢都唔想試住,因為睇人跑已經覺得難度系數高,個時亦都見到好多火用果套跑好快然後炒左車

至於ぴのん對土嘅理解都可以話佢冇說服力嘅話咁唔怪得成日話連登全部都FG 50K

Anyway,最少等我完埋10連有D天之後會試下係咪有埋D天都係好易解先
或者都可以睇埋10連完晒之後街場啲土嘅炒車率又有冇又唔同左
如果兩樣都唔係嘅話咁最少我會同意返土都係好難跑,因為我而家認知都仲係冇D天好難跑
IT智障
有冇詳細方步驟
仲試緊
數字上係低延遲左
但實際上都係冇正常時候咁絲滑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞