[iOS/AN/PC]グラブル Granblue Fantasy [234] 與RELINK齊齊打法哥

751 回覆
1 Like 1 Dislike
我唔勁,不過你講到d天咁關鍵我就真係應該勁過你
大把人用緊肥宅,你就講到無d天玩唔到咁
老實講 唔係主屬根本做到220就夠做
過到200已經係痴線級數
我都冇D天
咪又係過到
夾開果個土man冇D天用奶嘴佢都係長期頭3
做乜一問你攞片就變到咁謙虛啊巴打

大把人玩緊肥宅係講緊上面啲巴打講成日死左個啲定點先?
搵土啲編成堆都用D天,肥宅有幾多條?
我最記得係ぴのん個條,但條友後來自己都走左去用D天
巴打你講到D天咁唔關鍵咁肯定應該係勁過大把人架啦
連ぴのん24小時路0連戰都要用D天,巴打你講到D天咁冇用我睇你仲勁過ぴのん,但你又唔肯拍片比我呢啲垃圾見識下

其實都唔係話唔信你,但你就咁一句大把人用肥宅我點信你
上至片車下至拎恩寵嘅編成都有佢,巴打你一句大把人用緊肥宅就話D天唔關鍵打沉晒成班拍埋片/教人點拎恩寵嘅人都仲咁謙虛
可惜你呢啲隱世高人唔肯出山黎教下野場啲地雷土屬
我夾開果件冇D天用奶嘴長期尾3
佢啲土武應該仲要只係差一把土拳就齊
所以我到而家都仲未敢打土
咁有冇編成同battle結果個page可以黎抄考下先?

我搵到相對比較易砌到嘅土都係得呢個page,連野蠻神話都可以冇但就要D天
https://kurablue.com/lucilius_zero_202403/#%E5%9C%9F%E5%B1%9E%E6%80%A7

我未有D天所以都試唔到住
好似話連アレ爺都得添,但睇落太殘缺我唔想試
其實明明230到250個提升對比起佢要投入嘅資源根本係極細
但又硬係想升埋佢
強迫症
最失望係整完都唔可以放落下面個三格到
屌我以為你話打路速度
呢個都真係fuck you CY
而家啲盤太逼
我用土過5次係用
阿伯 洒鬼 妖童 愚者 土天
打完都PTSD

我覺得好用過土天司
我有土d天都唔敢打路
一樣
呢隊打完會ptsd
勿亂試
我就係唔想PTSD先冇咁組去打
同埋覺得會雷到人

因為個時暗屬頂裝齊角都有少少PTSD
會咩
都冇咩位會出事
好彩預唔到你地。。。我需要土d天man幫手過
土天司冇黃技同CD長始終係硬傷

咁TA你點解決?唔係雙神石冇埋絕涯個25TA,就算連埋妖童招技呢到應該都得91%必TA唔到?要嚴選耳環戒指或者放雙子召?
我土最kick嘅位係其實金月就夠嘅,但仲差2把土龍杖所以唔係好想換野蠻神話
笑撚死,攞條片出黎講到好似自己打既咁好威,我無謙虛過sor
仲要講到依家你都未知個問題係邊
我一開始已經講咗d天高傷,實際上對試煉根本無咩幫助,有佢無佢一尻樣
你就淨係識講個個都用所以就好關鍵

我就無d天土打咗400幾毛,6屬福音都打齊咗
唔知你咩料
我反而覺得土舒服過火
土直情係唔會炒車噉制好穩
利申個盤無天司拳x2 無000
btw 火頂配 只係無火石油武
GBF po竟然都有罵戰推po今夕是何年
我都main土但冇抽到D天,其他嘢都齊,除咗自己好腦殘禁錯嘢場場都穩定有資源解到晒,係比團友笑我慢咁解
D天係快好多同20後修車能力更強
利申六屬齊福音
好多嘢都過到 唔使咁執著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞