[iOS/AN/PC]グラブル Granblue Fantasy [234] 與RELINK齊齊打法哥

751 回覆
1 Like 1 Dislike
唔止,最緊要係佢1技個鎖,配埋2技reset1技、麒麟、矮仔雙發,20後全程冇豆,唔會因為解唔到滿豆fc扣格(除非係8號冇解到),再加上熄奧跑落時間上更快,更加有多啲end條空間比你輸出
唔追mvp
冇咩所謂
我算獵得少啲粉仲有幾萬,今次打50億出15把極星
呢個唔關係咪MVP事啦
有人20炒左嘅話有多個人修車好事黎嘅
姐係都有啲類似水唔用劍豪用花圈木工咁
所以我都由冇咁齊野嘅風雙劍轉左去玩比較齊野嘅水花圈木工
成日有人炒20都係自己有多啲修車能力好啲
我成日打路 見親都係火炒得勁過暗同土 你點睇?
啲粉淨返幾萬已經會開始不安
認真獵起上黎真係燒得好鬼快
可否講解下嘈緊咩
有大佬話無土D天打路其實唔難,但無講點打
然後淨係SHOW打左好多毛
BTW 風雙劍係咪要兩把毛刀
上年抽到把咖哩有無用 仲有係咪一定要有整審判 同埋啊伯重唔重要
咁冇d天有咩難
睇完都唔明嘈緊乜尻
咁介意炒咪唔好打街場

冇d天都可以過到 有咩問題
有d天咪可以賽車鬥快

嫌街場闇10場有十場都廢既 咪走闇賭運唔出防囉
搵唔齊六個識玩
要打街場就唔好咁多怨言
我平時就搵得齊六個嘅
https://m.gamer.com.tw/home/creationDetail.php?sn=5890824
可以參考下依個post 佢跑法極穩 武盤可以睇自己情況改 羅貝唔洗終解 btw個跑法要d天
下面我個盤
:我 :佢

:見到多人話唔明街場點解成日炒土

就講幾句土雖然好高防但可能無想象中咁易
順口講咗句無d天輸出仲好低添

:無d天遮係未齊料,未齊料就唔好入街場搞尻人

:你咁講大把人做唔到6屬頂配,咁咪一世唔洗打齊啲福音

: d天關鍵角,無關鍵角學咩人打

: d天根本唔係關鍵角,未識分就咪9up

對我黎講咪咁嘈起
冇d天都打得贏大把街場弱智 咩屬都好
我就唔信你地場場check哂6條友係咪標配咁打
比人霸晒D光位連天元都唔敢打
路0同人片車要風咖喱,原理應該同你光雙劍差唔多,應該唔難上手
風雙劍玩雙狗男女見過要兩把毛刀,而家最新個套唔sure仲洗唔洗要2把,最主要我記得好似係因為唔放七劍所以要佢個TA,奧傷奧上當送嘅
唔求路0同人片車嘅話L武其實有2把豆丁劍+1把奶刀劍就夠用,都仲可以分120-150左右
奶刀劍係要加奧同追擊效果,2把最好,冇第二把可以用ブレグラ劍

審判你講皇帝?一定要整仲要開埋4技
皇帝1+奧義+輝夜2+5把防20嘅7劍會令你解唔到個時可以輕鬆硬食
一開始玩完風睇少左路0嘅攻擊力,之後解其他屬嘅時候要同法哥講返聲對唔字
同埋皇帝個4技打傷害同解試煉之外嘅CT技好有用,淨係開奧就解弱體7次
但呢套就捆死埋輝夜同牛,好似都有用七哥嘅編成但我冇特登去睇點玩
雙劍主要係靠自己1技同自己雙奧/牛雙奧/000雙奧去盡量keep住二動+隨意斬

阿伯個逆位被動係追傷同TA方面都可以補下少少,所以我會話最好有

風屬要打高難你可以睇下呢條友啲片,我風打高難都係抄考佢
https://youtube.com/@user-np1cg4gj1n?si=TTDm94geROUH_C4p

佢有條片好詳細講解風要點run,每T要做啲乜,入20前最理想要點開啲技去調整個CD同火力嘅平衡
多謝大佬
羅貝因為企開土個團友話柒左個時換羅貝上場都仲可以繼續打下,所以最近已經連4技都開埋
但我都係要等下次超得有D天先有得玩
因為你唔同我打
朝早打路真係好撚伏 炒率高達90%
第一場炒火
第二場炒土風
兩次都係8

好多日都係咁 得閒都唔會朝早打了
CLS點解啲人廢到連風都可以炒
火土風炒晒都冇暗炒…咁睇黎浴衣寶石姬真係幾好用

安齋搵人做少爺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞