[iOS/AN/PC]グラブル Granblue Fantasy [234] 與RELINK齊齊打法哥

752 回覆
1 Like 1 Dislike
自從有左野蠻神話之後我理解中土應該都係高難easy mode
係唔知點解到左法0就好少比我遇到
我用風雙劍打通常前3都係風水光
如果有其他3個屬性上到黎我會有啲驚喜

越慢越危險講得好中
所以我都唔係太鐘意啲人淨係解20,因為其他人都唔夠快就仆直

relink個邊嘅法仔又係同樣越慢越危險
totally agger
上三屬假如唔係排車頭 我通常都會覺得呢場有d危
越快意味著要解既滿豆試煉就越少
可以留既資源就越多
同埋打得慢一場要打起碼 15-20分鐘
真係救命 我去打場lol都唔洗咁耐
冇000冇得試玩土黑劍
個場啲人要火屬跑成51T咁冇人性
法0最慘嘅位係當你跑多左又唔夠資源解個時佢直接削你條the end bar,變相時間更加唔夠
土最煩嘅位係想玩高難首先交150金月出黎先
周回短期高難想玩得爽通通都要用150金月解決
所以真係大家行快兩步真係差好遠
土黑劍套野應該係000+D天先成立
如果冇呢兩樣
個情況可能同光冇cosmos一樣

試過最耐...打到差d唔夠時間
一過20分鐘我一定走
打黎把撚
奧咗101次
究竟香港network連去gbf到有事定係gbf個ser又搞埋relink gbvsr先搞到咁薯仔 依家日日都起碼半日勁慢 搞到無乜心機打
pccw好似無乜野
尋日好似聽巴打講都慢
HKBN 係慢
我問左好多人全部都係咁
凌晨到天光會好d
係慢咗一陣
跟住就冇事
執幣都要執N年啦最難嗰幾個淨係玩咗super bingo拎老闆娘
火打路而家用新杖跑係最快喎 過300速 又有回復 唔驚跑得多4輪新世代武 上一屬
明明之前冇事
係近呢一兩個月先係咁
定又係由治及興帶黎既好處
所以諗緊井唔井第二把槍
其實大家都識打嘅話正常解晒予兆就差唔多下個階段
呢種跑法真係最舒服
我冇事喎
IT狗唔會將個server擺埋一齊黎玩自己
講開又講好似真係出左relink先出事
不過暫時都剩係聽過係hkbn csl事 唔知搞乜9
應該只係巧合,日本台灣都冇人講晚晚lag
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞