[iOS/AN/PC]グラブル Granblue Fantasy [234] 與RELINK齊齊打法哥

751 回覆
1 Like 1 Dislike
GBF好多花生不過連登冇乜
老人遊戲 都仲有人玩
有你Q團光古一同香港人第三名
騎空士應該要有火
真,要有火主250
@jokerb快升比我打大巴
.gun
冇250火主冇朋友

大家靜係識fa古戰
冇咗團火同咸魚冇分別
之前就係輕鬆fa近兩次要打極星刷90同奶街
等火古
冇咁多晶
跟古戰突
我第三日打到22億仲諗住最後一日可以淨打90刷極星器
點撚知訓醒就8萬幾
見咁多人問下有無人想入團對上一次輸唔記得幾時,起碼6次以前,團排平均一千入少少
打開9萬名同唔會潛水唔應dc,如果間中join下天元極路就更gd
好簡單姐,人地既料就係有土d天(可能有錢井普池啦)
冇土d天,普池都抽唔到學咩人玩gbf

利申:估下姐 見佢打咁多字咁激動
大家一人小句啦
有無風佬可以答下
依家突左1風龍短 1輝夜 2輝劍
下一把應該凸第二把風龍定第二把輝夜/第三把輝劍
我本身都無諗住嘈 純粹講下點解土咁多炒車
佢就講到無d天唔配入極法
我發覺你啲閱讀能力都真係幾差,由一開始只係講緊未齊野就屈我講話冇頂配就一世打
後面講井/周年超/恒常普通超你又當睇唔到

同埋我冇講到條片好似自己打好威,而係你講到冇D天都咁易打咪叫你比條片我呢啲冇D天嘅垃圾黎學下嘢
點知你連冇D天應該點打都講唔出,又冇比較下有冇D天嘅分別,到而家我都淨係得到一句「大把人用肥宅打」同一張自己有幾多條羽毛嘅圖咁大把
上面啲巴打都係討論緊冇D天咁用咩隊黎打,我當你真係土屬大佬都好,佢地啲討論都有用過你講咁耐都冇啲實質討論嘅嘢出黎

羽毛就肯定冇你打咁多架啦,用風+水打左300條左右暫時夠用就懶得再打住,土亦都冇打過,因為冇D天所以唔想用土去雷人

1技弱體/技傷
2技TA/hit數/技傷
3技hit數/攻擊回數
被動2 hit數

如果好似你講到咁完全冇幫助,咁你講嘅土天係咪仲衰過D天先
如果上面呢到無咩幫助,D天淨係火力有幫助,咁姐係啲片車大佬用D天之外個3隻解得晒啦,咁淨返個位根本擺咩人都冇分別
但咁樣又完全解釋唔到點解街場土屬仲易炒過暗屬,3隻角輕解到冇理由炒車率高過暗屬咁多
我一開頭都覺得土應該會好穩
但後尾發覺愈黎愈多炒車嘅除左暗之外就係土

然後之前都睇過人話因為土需要嘅係恒常嘅D天,好多人冇又照企土所以炒車,睇返D天嘅配置覺得又幾合理

可摸耳講下你無000都跑得舒服過火嘅土係點砌同跑?
我都估唔到會係GBF嘅post黎post war

D天20後修車能力強係因為佢主打普攻+被動尿分叉所以有人解唔到個damage cap影響唔大?
原來今次第三名係香港人黎?
今年GBF又係火年
上年炎帝火天
今年zeta同フェニー
出黎冇耐已經打路0分300屌打其他五屬
路0應該引起左唔少玩家團火
不過打夠料又熄左火姐
奶街唔燒啲粉燒得好快咩
唔獵金都還好,一獵埋金好快冇晒
有人解唔到 有單次傷害最大值鎖
阿伯同土天司都會撞
土D天打普攻冇咩影響
你講得岩 佢似炒左100000場先唔靠d天打到400幾條毛
我會揀第2把輝夜
輝劍要15技未必下下塞到3把,我有3把但高難都唔係下下塞到3把
風龍短都唔一定夠位塞到2把
考慮埋風天實裝之後可以片面上280嘅將來性都係第2把輝夜最好

利申:唔算風佬,得3劍2風龍短+1輝夜短
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞