[iOS/AN/PC]グラブル Granblue Fantasy [234] 與RELINK齊齊打法哥

751 回覆
1 Like 1 Dislike
打過幾場房主闇都有用寶石G
個貢都唔差 有一千五百幾萬
睇唔出隻寶石G幫到咁多
有無dc群?
所以我先話寶石G係令暗可以由係地下爬變做企返係到似返個人先

冇寶石G之前TA確定只可以メイガス巫妖二選一,或者索性唔用メイガス
巫妖本身又唔食得回復,招自動技傷炮又係end turn個時先出,幫唔到解予兆,個move限制大好多,主要係想要佢個轉光傷+死祝

而家寶石G直接踢走巫妖,因為寶石G自己可以搞掂TA個部分,0媽換メイガス上黎等メイガス直接TA確定
攻擊/防禦/回復/解予兆寶石G都cover晒巫妖做到+做唔到嘅嘢,所以暗有左佢高難係可以安定好多似返個人
我都等緊夏泳個時去井返佢

寶石G個時最好笑嘅係暗man話自己終於似返個人,然後突然間有個土man跳出黎叫人唔好用寶石G,因為少左巫妖搞到佢カオル普攻完射唔到技傷+debuff
不過我諗個條友只係個別例子,我睇完條友咁講之後去計返,其他屬性debuff上齊應該仲有突嘅,只係比起用巫妖個debuff數的確係會少啲
之前開荒用處刑要得閒幫火佬上火傷
開荒個時嘅火佬應該會好多謝你
而家啲火佬就開緊跑車,驚佢地跑太快會炒車多啲
其實冰結感電減ta類 debuff 感覺好似無feel
呢樣我又真係冇為意到
同埋減完佢條the end bar少左唔知會唔會又加返

依個郁d都要幾百粒
係咪刷試練 已經係最快?
打天使
刷埋其他野 遲吓都有用
多數都係喺自己個團dc嫁啦,你搵個適合你嘅入去,好彩嘅咪有人一路帶住你
公海dc群有巴哈台仔、港V呢啲
有個港V叫星羅 佢個dc都有啲大佬會答野
@皆XX士
啲武器打極唔出
咩武
夠唔夠藍箱線

依把每日最小用6個鐘刷佢都唔跌
每日自發算
拳就係咁出
冇刷過但有兩把滿 好似週年卷換
無周年武器券?直接換兩把
四象降臨
好似好多野要拎

天司武 要黑麒麟粒野 解鎖
黃龍召喚 係咪依到拎?

其實佢今次話解鎖火屬係咩黎
你新玩乜都要打
火係解四聖隻角 新野來 舊玩家都冇
係咪4屬都要組隊打
有排升
仲有好多金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞