[PC]上古卷軸集中討論區 18 上古卷軸Online又有新DLC啦

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

熟女版幾靚

btw 求件衫mod

https://www.nexusmods.com/skyrim/mods/80186

witcher d 衫幾靚

完全睇到cdpjr嘅心思
唔同bethesda

eso d衫都靚呀

可惜係一千年前

熟女版幾靚

btw 求件衫mod

https://www.nexusmods.com/skyrim/mods/80186

唔同bethesda

eso d衫都靚呀

可惜係一千年前

eso d美設

btw 求件衫mod

唔同bethesda

eso d衫都靚呀

可惜係一千年前

eso d美設

其實d建築同衫都一路進步緊
時裝見仁見智,但盔甲風格真係好靚

Redoran 家族盔甲 5代 vs eso

Telvanni 家族盔甲 3代 vs eso

ebony,魔族等等都係非常靚
最近下一個dlc 上左pts,d人話新地圖好靚好宏偉
而係dlc 個主線亦都劇透左下一個危機將會出現係夏暮島

btw 求件衫mod

唔同bethesda

eso d衫都靚呀

可惜係一千年前

eso d美設

其實d建築同衫都一路進步緊
時裝見仁見智,但盔甲風格真係好靚

Redoran 家族盔甲 5代 vs eso

Telvanni 家族盔甲 3代 vs eso

ebony,魔族等等都係非常靚
最近下一個dlc 上左pts,d人話新地圖好靚好宏偉
而係dlc 個主線亦都劇透左下一個危機將會出現係夏暮島

CONCEPT係正
不過冇Witcher 果D咁REFINED
將VANILLA同 LOTR Weapons, immersive armor呢D MOD拍埋一齊就會覺得勁濛勁HEA
仲有STEEL PLATE 頭盔個雕文居然就係STEELPLATE
勁好笑

好多年前嘅HAR Retexture極高汁
你地如果上開uesp 見到有咩題材好玩想我翻譯可以放上黎我研究下

近排同鬼佬研究雅bb熟左係咩樣

獵奇

原來你講熟左係熟女左
我以為係煮熟左

熟晒食得

雅姐一劍劈死你
乜米水中意姐姐?

佢對我嚟講,頂多係同年
最近竟然沉迷左比世人稱為垃圾嘅Division
1080開到全ultra 60fps係會沉迷嘅

棄左十年

我係畫面黨

開左vsync lock 60fps

我個fd i5成日話玩依隻Game會100% bottleneck左GPU
我攞住我張圖恥笑佢
BTW,短時間內唔會玩Skyrim 等M$個垃圾win10 patch好先

win 10 玩有咩問題

Windows 10 1703更新之後會有部分game出現stutter
但好似話四核以上先會出現依個問題

有冇試過手動set affinity (要用更多功能嘅Process Explorer)

Hail Auri El ! Glory to the Dominion !

Prepare yourself. Here is the inquisitor.

啲電點樣捕捉到定格

Hail Auri El ! Glory to the Dominion !

Prepare yourself. Here is the inquisitor.

啲電點樣捕捉到定格

捕準時間 tfc 1
你地如果上開uesp 見到有咩題材好玩想我翻譯可以放上黎我研究下

近排同鬼佬研究雅bb熟左係咩樣

獵奇

原來你講熟左係熟女左
我以為係煮熟左

熟晒食得

雅姐一劍劈死你
乜米水中意姐姐?

佢對我嚟講,頂多係同年

知你老喇
呢幾日搬屋冇追po
睇頭兩段就覺得有D奇怪
睇到最尾就即刻知道係crossover緊雅bb
好正
好有got feel
兩個random角色crossover

我諗雅bb個bg果陣都有構思過會唔會有個獸人細路嘅角色出場幫Alkaia
唔係馬後炮

搬屋

熟女版幾靚

呢個仲係後生

呢個就熟女版
https://cdn.discordapp.com/attachments/295851976800075796/361076891551006720/Desktop_Screenshot_2017.09.23_-_17.20.10.68.png

後面個男人係邊個嚟
呢幾日搬屋冇追po
睇頭兩段就覺得有D奇怪
好正
好有got feel

我諗雅bb個bg果陣都有構思過會唔會有個獸人細路嘅角色出場搞Alkaia
唔係馬後炮

搬屋

呢幾日搬屋冇追po
睇頭兩段就覺得有D奇怪
好正
好有got feel

我諗雅bb個bg果陣都有構思過會唔會有個獸人細路嘅角色出場幫Alkaia
唔係馬後炮

搬屋

去親戚屋企
有狗

熟女版幾靚

呢個仲係後生

呢個就熟女版
https://cdn.discordapp.com/attachments/295851976800075796/361076891551006720/Desktop_Screenshot_2017.09.23_-_17.20.10.68.png

後面個男人係邊個嚟

GREYBEARD嚟
呢幾日搬屋冇追po
睇頭兩段就覺得有D奇怪
好正
好有got feel

我諗雅bb個bg果陣都有構思過會唔會有個獸人細路嘅角色出場搞Alkaia
唔係馬後炮

搬屋

呢幾日搬屋冇追po
睇頭兩段就覺得有D奇怪
好正
好有got feel

唔係馬後炮

搬屋

tumblr會將人切開兩半,好得人驚
呢幾日搬屋冇追po
睇頭兩段就覺得有D奇怪
好正
好有got feel

唔係馬後炮

搬屋

去親戚屋企
有狗

冇圖

熟女版幾靚

呢個仲係後生

呢個就熟女版

後面個男人係邊個嚟

GREYBEARD嚟

係唔係之前有份排隊

冇見廿幾個鐘,其實我走左去落錘省

難道係同我之前個個同一個mod?

係,迷宮L

今日先玩到呢度

係,迷宮L

今日先玩到呢度

配音係成個mod最大敗筆

係,迷宮L

今日先玩到呢度

莫拉格把聲好似撞邪,同埋接我個個黑人又係咁

係,迷宮L

今日先玩到呢度

莫拉格把聲好似撞邪,同埋接我個個黑人又係咁

玩到最尾先係最出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞