[PC]上古卷軸集中討論區 18 上古卷軸Online又有新DLC啦

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
mk囝又搞事 成熟d啦屌

mk囝又搞事 成熟d啦屌

Any graphics mod?

開sem未
想請問各位巴打如果想玩 skyrim 單機 加dlc 買邊個版本最好?
重裝版係咪都有mod?
我睇完頂帖都唔係好明

開sem未

今日冇堂
想請問各位巴打如果想玩 skyrim 單機 加dlc 買邊個版本最好?
重裝版係咪都有mod?
我睇完頂帖都唔係好明

你想玩mod最好買原版
只求穩定玩+少少mod就重置
重裝版係咪都有mod?
我睇完頂帖都唔係好明

你想玩mod最好買原版
只求穩定玩+少少mod就重置

重裝版係咪都有mod?
我睇完頂帖都唔係好明

一定係Skyrim - Legendary Edition 不過最近好似冇得買
原版steam係咪無?因為我見steam有個好似原版既
個名係The Elder Scrolls Official Site | Skyrim
呢個係咪原版?
佢又無special edition 果個字
原版steam係咪無?因為我見steam有個好似原版既
個名係The Elder Scrolls Official Site | Skyrim
呢個係咪原版?
佢又無special edition 果個字

http://store.steampowered.com/app/72850/The_Elder_Scrolls_V_Skyrim/
我問有無Graphic mod無人理

kenb
自己搵下4k囉
呢到冇人夠你勁有1080所以咪冇人理你囉,啱唔啱聽呀

kenb
自己搵下4k囉

大把人用1080ti啦

kenb
自己搵下4k囉

大把人用1080ti啦

玩minecraft 都lag就唔好用graphic mod喇

裝咗個8K skin,放啲圖上嚟比較下先再講啦
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/70834/

裝咗個8K skin,放啲圖上嚟比較下先再講啦
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/70834/

我玩SE版 唔想搞到原版
4代頭身d色差嚴重到唔想玩

4代頭身d色差嚴重到唔想玩

有幾嚴重呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞