[PC]上古卷軸集中討論區 18 上古卷軸Online又有新DLC啦

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
係硬件台都比人屌到要潛一排就知唔係我針對你啦

原來你有上硬件台吖!喂,人地爸爸巴成日講1080 SLI架喎 快啲屌鳩人點解成日show off啦
屌你老味 擺鳩明針對我又唔撚認 仲成撚個弱智仔咁話我成日喺你面前曬1080 我幾時喺依個post係咁講我張1080呀?定我一開機張1080會hurt到你呀?

係都要比人屌到一棟到無先過癮
我都係登出返做cd-rom先 費鳩事一陣又眼火爆屌鳩人

最近竟然沉迷左比世人稱為垃圾嘅Division
1080開到全ultra 60fps係會沉迷嘅

棄左十年

我係畫面黨

BTW,短時間內唔會玩Skyrim 等M$個垃圾win10 patch好先

我係聽講有條傻鳩比人係硬件台撚先去睇下,得鳩閒去硬件台咩
屌你老味你自己睇撚返你d record啦
屌你1TB HDD咩?
利申:275GB SSD+1TB HDD

#468 我都當你係收到貨開心先講下
#739 再次不厭其煩地講自己1080

#741 742

開左vsync lock 60fps

我個fd i5成日話玩依隻Game會100% bottleneck左GPU
我攞住我張圖恥笑佢

仲有上面

都未計以前我post 圖次次你都問我lag唔lag 張卡熱唔熱

首先我唔撚明點解你次次都要強調自己部機咩配置
第二我從來冇屌鳩你哂卡,我只係覺得你下下強調自己1080好煩
第三針對人個個係你,post 頭我只係打左句「???????????」你就開始屌鳩我 老老實實我本身好聲好氣同你講緊enb 你無啦啦又90後又呢樣個樣話我針對你 我話你個隨從個波大得好誇張就屌鳩我青頭又剩 你笑鳩我精靈重口味仲要post名大大隻寫出黎又得wo
第四上面我真心諗唔明人地話自己部機勁左玩到你就放自己個部機配置出黎做乜

咁多人我唔針針對你 你冇撚野呀?呢到得我一個人屌鳩過你?笠冬又針對你咩? 自己成日得罪人就認啦,成日話人針對你屌鳩你唔理你
又揀左D新相

強調曲線既新甲

單眼妹-信使

最後一個成員,唯一一位高精靈-傀儡師

虎巴用緊咩enb
可能睇慣自己用開個enb 對比度勁
虎巴隻enb 係cap完出黎好似好啞色
同埋我見其他個d enb 通常都係會好暗,但你呢隻唔知點解光嘅又唔算光但野外入夜又唔會好暗

都係呢隻但我冇用到景深,可能因為我改左調色版所以啞色左
http://www.entertainment14.net/blog/post/89922985-上古卷軸5:無界天際-電影風格enb畫質美化補

我覺得呢隻畫面幾靚,fps又跑得郁,打交定影相都好啱用

link入面個版本d圖幾靚
btw 高精傀儡師冇show 樣
skyrim post冇必要下下講自己咩配置啦
你影相靚真心冇人妒忌你咩卡
我識大把mod 高手佢地用廢卡都可以影到靚景甚至拍到條自己作嘅故仔改編嘅電影
全4k 材質亦見過唔少,我亦都冇特別話點睇人
我自問自己d圖都叫正正常常,同d cap圖高手交流過佢地都話影得唔錯 反正我對我依家skyrim 個gameplay 效果好滿意,我真心唔明點解你會話廢
而我又唔係換唔起1080 我都諗住可能遲d換張1060/1070 返黎(我fd 話我淨換卡1060/1070都夠),我唔知你邊到得到我眼紅你呢個結論 你話我窮撚+廢機完全玩唔到就話姐 我只係覺得你咁做好撚煩only ,傷害左你心靈就真係對唔住
我識大把mod 高手佢地用廢卡都可以影到靚景甚至拍到條自己作嘅故仔改編嘅電影
我自問自己d圖都叫正正常常,同d cap圖高手交流過佢地都話影得唔錯 反正我對我依家skyrim 個gameplay 效果好滿意,我真心唔明點解你會話廢
而我又唔係換唔起1080 我都諗住可能遲d換張1060/1070 返黎(我fd 話我淨換卡1060/1070都夠),我唔知你邊到得到我眼紅你呢個結論 你話我窮撚+廢機完全玩唔到就話姐 我只係覺得你咁做好撚煩only ,傷害左你心靈就真係對唔住

幾撚時有喺依個post係咁曬1080?定你個腦裝撚左草?

原來你有上硬件台吖!喂,人地爸爸巴成日講1080 SLI架喎 快啲屌鳩人點解成日show off啦
屌你老味 擺鳩明針對我又唔撚認 仲成撚個弱智仔咁話我成日喺你面前曬1080 我幾時喺依個post係咁講我張1080呀?定我一開機張1080會hurt到你呀?

棄左十年

我係畫面黨

BTW,短時間內唔會玩Skyrim 等M$個垃圾win10 patch好先

屌你1TB HDD咩?

#741 742

我個fd i5成日話玩依隻Game會100% bottleneck左GPU
我攞住我張圖恥笑佢

仲有上面

都未計以前我post 圖次次你都問我lag唔lag 張卡熱唔熱

第二我從來冇屌鳩你哂卡,我只係覺得你下下強調自己1080好煩
第三針對人個個係你,post 頭我只係打左句「???????????」你就開始屌鳩我 老老實實我本身好聲好氣同你講緊enb 你無啦啦又90後又呢樣個樣話我針對你 我話你個隨從個波大得好誇張就屌鳩我青頭又剩 你笑鳩我精靈重口味仲要post名大大隻寫出黎又得wo
第四上面我真心諗唔明人地話自己部機勁左玩到你就放自己個部機配置出黎做乜

咁多人我唔針針對你 你冇撚野呀?呢到得我一個人屌鳩過你?笠冬又針對你咩? 自己成日得罪人就認啦,成日話人針對你屌鳩你唔理你

我上面係講CPU 咁啱cap到GPU又比你捉到 大家可以去睇下我個度只係講CPU 仲要唔撚係喺依個post度講
紅字 話你兩句又嬲豬呀?小朋友
唔同小朋友癲落去 今次真係走先 費時追住我黎話

幾撚時有喺依個post係咁曬1080?定你個腦裝撚左草?

你鍾意啦 我block 左你算,依家似係你針對我多過我針對你,你都唔係第一次搞到咁架啦,硬件post食負評、r6又話比人屌、以前又比笠冬unfriend
1080只不過係一個原因姐,我屌鳩你個重點係係你講野個到囉
我唔知你係有意定無意啦,我真係唔明你貼張圖加句well做咩囉
仲有我貼下圖你就成鳩日問我張卡爆未係咪好lag,換轉係你你辛辛苦苦擺好位捕捉好時機影左張圖放上連登人地第一句就問你張卡爆未你火唔火
不過覺得係我個腦生草咪生草囉 當我有幻覺係我on9搵黎嘈啦下,我又唔係你老豆冇必要幫佢教仔
你繼續

棄左十年

我係畫面黨

屌你1TB HDD咩?

#741 742

我攞住我張圖恥笑佢

仲有上面

我上面係講CPU 咁啱cap到GPU又比你捉到 大家可以去睇下我個度只係講CPU 仲要唔撚係喺依個post度講
紅字 話你兩句又嬲豬呀?小朋友

你真係盲撚黎
我依家講緊你呀
我講緊你就可以笑我重口味,仲要大大隻字係標題到笑
我唔care
但到我笑返你重口味你就起撚曬鋼,真係唔知邊個小朋友
請問一丁 ESO 宜家新手入去玩會吾會好 ON9 同好無玩?
請問一丁 ESO 宜家新手入去玩會吾會好 ON9 同好無玩?

唔會呀
eso 就黎又出新dlc,新手入黎唔會on9 架,eso升lv好易,一頭半個月你就可以同勁人一齊打副本
pvp 以國戰為主,低lv都可以執下頭炸下城牆,唔會完完全全比人吊打

btw 吾你老母

拿,利申先,之前特價入坑個堆依家得番十隻手指數得完

新手前面都係單機做任務多,大部分時間都要對著英文,過一排lv有咁上下可以試下打副本,前期黎講坦補好過一D
至於好唔好玩真係見人見智,我本身己經對上古卷軸故事背景好有興趣,加上玩過skyrim,係eso見番特別有親切感,所以有動力玩到依家cp130幾

btw樓主cp659

新手前面都係單機做任務多,大部分時間都要對著英文,過一排lv有咁上下可以試下打副本,前期黎講坦補好過一D
至於好唔好玩真係見人見智,我本身己經對上古卷軸故事背景好有興趣,加上玩過skyrim,係eso見番特別有親切感,所以有動力玩到依家cp130幾

btw樓主cp659

今日升爆佢

不過入坑個d人少左正常嘅,開左學大家都忙

btw樓主cp659

今日升爆佢

希望假期Dis群同好友欄多番D人

btw樓主cp659

今日升爆佢

希望假期Dis群同好友欄多番D人

好友欄其實都多人 都有3-6個
btw 呢幾日殺怪有得拎新箱
又揀左D新相

強調曲線既新甲

單眼妹-信使

最後一個成員,唯一一位高精靈-傀儡師

虎巴用緊咩enb
可能睇慣自己用開個enb 對比度勁
虎巴隻enb 係cap完出黎好似好啞色
同埋我見其他個d enb 通常都係會好暗,但你呢隻唔知點解光嘅又唔算光但野外入夜又唔會好暗

係ENVIRONMENT 度較

熟女版幾靚

熟女版幾靚

btw 求件衫mod

熟女版幾靚

btw 求件衫mod

https://www.nexusmods.com/skyrim/mods/80186

熟女版幾靚

btw 求件衫mod

https://www.nexusmods.com/skyrim/mods/80186

witcher d 衫幾靚

熟女版幾靚

btw 求件衫mod

完全睇到cdpjr嘅心思
唔同bethesda

熟女版幾靚

呢個仲係後生

呢個就熟女版
https://cdn.discordapp.com/attachments/295851976800075796/361076891551006720/Desktop_Screenshot_2017.09.23_-_17.20.10.68.png

熟女正啲

原來你地咁中意熟女架

熟女版幾靚

btw 求件衫mod

完全睇到cdpjr嘅心思
唔同bethesda

eso d衫都靚呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞