[PC]上古卷軸集中討論區 18 上古卷軸Online又有新DLC啦

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
ESO下次終於到你老母夏暮島喇!!!!! 好感動
ESO下次終於到你老母夏暮島喇!!!!! 好感動

終於返屋企

又嚟

又嚟
差唔多啦

好勁

好勁

唔係曬囉 on9

好勁

唔係曬囉 on9

咁你貼出黎做乜鳩

好勁

唔係曬囉 on9

咁你貼出黎做乜鳩

佢你問佢貼出黎做乜鳩?
屌你老味 貼出黎都唔得 洗唔洗好似黃子華魚蛋論咁打爆部電腦你先開心

好勁

唔係曬囉 on9

咁你貼出黎做乜鳩

佢你問佢貼出黎做乜鳩?
屌你老味 貼出黎都唔得 洗唔洗好似黃子華魚蛋論咁打爆部電腦你先開心

好勁

唔係曬囉 on9

咁你貼出黎做乜鳩

佢你問佢貼出黎做乜鳩?

依家啲香港人自己無嘅野 人地都唔可以有
你攞出黎即係=show off

好勁

唔係曬囉 on9

咁你貼出黎做乜鳩

咁你問佢貼出黎做乜鳩?
又揀左D新相

強調曲線既新甲

單眼妹-信使

最後一個成員,唯一一位高精靈-傀儡師

又揀左D新相

強調曲線既新甲

單眼妹-信使

大屎忽
不過條腰好怪
又揀左D新相

強調曲線既新甲

單眼妹-信使

大屎忽
不過條腰好怪

有咩唔係好覺

好勁

唔係曬囉 on9

咁你貼出黎做乜鳩

佢你問佢貼出黎做乜鳩?

人地貼出黎係話自己終於玩到,你就唔知做乜貼你自己個個跟住加個well咪比人覺得你哂緊命囉,人地覺自己玩到好開心你又貼出黎人地自然覺得你係哂緊自己好撚勁

同埋我有講唔比你有1080咩 三句唔埋兩句就講你張1080又講下你部機幾勁
係啦知你威啦你貼下你d 圖咪算囉成日拎你張1080出黎做乜鳩
你溝到條靚女講兩句又讚下佢大波再講又話佢好靚,第一次可能就話覺得好勁好犀利讚下你,再講多幾次就煩
依到個個都晨早知你1080威威,咁你既然咁勁有張1080咪cap下d靚圖比我地大開眼界囉,學你話齋skyrim post 講乜野硬件,要講硬件去硬件台講啦

定你覺得我用緊960妒忌你呀 不過我真係唔知你以前個張點解咁廢,我用左兩年都用得好開心 至少我依家skyrim 帶住一大班人都影相影得好開心
我都唔知點解你會覺得960 會lag

好勁

唔係曬囉 on9

咁你貼出黎做乜鳩

佢你問佢貼出黎做乜鳩?

人地貼出黎係話自己終於玩到,你就唔知做乜貼你自己個個跟住加個well咪比人覺得你哂緊命囉,人地覺自己玩到好開心你又貼出黎人地自然覺得你係哂緊自己好撚勁

同埋我有講唔比你有1080咩 三句唔埋兩句就講你張1080又講下你部機幾勁
係啦知你威啦你貼下你d 圖咪算囉成日拎你張1080出黎做乜鳩
你溝到條靚女講兩句又讚下佢大波再講又話佢好靚,第一次可能就話覺得好勁好犀利讚下你,再講多幾次就煩
依到個個都晨早知你1080威威,咁你既然咁勁有張1080咪cap下d靚圖比我地大開眼界囉,學你話齋skyrim post 講乜野硬件,要講硬件去硬件台講啦

定你覺得我用緊960妒忌你呀 不過我真係唔知你以前個張點解咁廢,我用左兩年都用得好開心 至少我依家skyrim 帶住一大班人都影相影得好開心

WTF?即係佢咁貼我跟返佢咁貼show到張display card出黎就要眼紅我?我講幾句一答返一大段都係想掩飾你眼紅我姐
而且我一直有上硬件台 大把巴打PC勁過我 咁我係咪要逐個話佢地
如果係咁我人生咪好唔得閒
而且知你條打靶仔對人唔對事啦
又揀左D新相

強調曲線既新甲

單眼妹-信使

虎巴用緊咩enb
可能睇慣自己用開個enb 對比度勁
虎巴隻enb 係cap完出黎好似好啞色
同埋我見其他個d enb 通常都係會好暗,但你呢隻唔知點解光嘅又唔算光但野外入夜又唔會好暗
又揀左D新相

強調曲線既新甲

單眼妹-信使

大屎忽
不過條腰好怪

有咩唔係好覺

你show屎忽得喇 條腰唔啱呀叔我
我繼續深潛算 一陣講多幾句又有人被逼害妄想症發作又話我show off

唔係曬囉 on9

咁你貼出黎做乜鳩

佢你問佢貼出黎做乜鳩?

WTF?即係佢咁貼我跟返佢咁貼show到張display card出黎就要眼紅我?我講幾句一答返一大段都係想掩飾你眼紅我姐
而且我一直有上硬件台 大把巴打PC勁過我 咁我係咪要逐個話佢地
如果係咁我人生咪好唔得閒
而且知你條打靶仔對人唔對事啦

英文差就唔好學港女用英文加句well 啦 你唔加句well成件事就唔同曬啦on99
係呀我好眼紅你呀 買完張1080點知都仲話要等佢fix 野先玩到有咩咁好眼紅?人地d 4k skyrim又唔見我要眼紅人?
係硬件台都比人屌到要潛一排就知唔係我針對你啦

原來你有上硬件台吖!喂,人地爸爸巴成日講1080 SLI架喎 快啲屌鳩人點解成日show off啦
屌你老味 擺鳩明針對我又唔撚認 仲成撚個弱智仔咁話我成日喺你面前曬1080 我幾時喺依個post係咁講我張1080呀?定我一開機張1080會hurt到你呀?
又揀左D新相

強調曲線既新甲

單眼妹-信使

虎巴用緊咩enb
可能睇慣自己用開個enb 對比度勁
虎巴隻enb 係cap完出黎好似好啞色
同埋我見其他個d enb 通常都係會好暗,但你呢隻唔知點解光嘅又唔算光但野外入夜又唔會好暗

都係呢隻但我冇用到景深,可能因為我改左調色版所以啞色左
http://www.entertainment14.net/blog/post/89922985-上古卷軸5:無界天際-電影風格enb畫質美化補

我覺得呢隻畫面幾靚,fps又跑得郁,打交定影相都好啱用

原來你有上硬件台吖!喂,人地爸爸巴成日講1080 SLI架喎 快啲屌鳩人點解成日show off啦
屌你老味 擺鳩明針對我又唔撚認 仲成撚個弱智仔咁話我成日喺你面前曬1080 我幾時喺依個post係咁講我張1080呀?定我一開機張1080會hurt到你呀?

係都要比人屌到一棟到無先過癮
我都係登出返做cd-rom先 費鳩事一陣又眼火爆屌鳩人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞