[PC]上古卷軸集中討論區 18 上古卷軸Online又有新DLC啦

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

最終都係開左

最終都係開左

最終都係開左

除左兩個問題:
printed in China
個面有d反光膠點,似係整得唔乾淨
之外都幾好
不過5本加埋都冇女J
除左兩個問題:
之外都幾好
不過5本加埋都冇女J

貼紙簿30頁倒*

ow art book好重
又磁力貼
好想要

我訂左兩本$90

可以我買完同你share 運費,計番比cash 我
我原本就打算買多本睇下有冇人要,冇就收藏
但係而家$90
屌佢老母

blz好陰濕
等佢減價先
係都買左閃光個jacket先

之後會減?肯定?
會唔會唔再出
有有先例

賭J
除左兩個問題:
之外都幾好
不過5本加埋都冇女J

gay test passed
貼紙簿30頁倒*

又磁力貼
好想要

我訂左兩本$90

但係而家$90
屌佢老母

blz好陰濕
等佢減價先

之後會減?肯定?
會唔會唔再出
有有先例

賭J

賭丁
你本身gay想切姐,唔洗咁搵藉口嫁喎

即係過多年先買都得啦
貼紙簿30頁倒*

又磁力貼
好想要

我訂左兩本$90

但係而家$90
屌佢老母

blz好陰濕
等佢減價先

之後會減?肯定?
會唔會唔再出
有有先例

賭J

賭丁
你本身gay想切姐,唔洗咁搵藉口嫁喎

即係過多年先買都得啦

咁中意睇自己切自己

買左閃閃D衫先
你地如果上開uesp 見到有咩題材好玩想我翻譯可以放上黎我研究下

近排同鬼佬研究雅bb熟左係咩樣

獵奇

原來你講熟左係熟女左
我以為係煮熟左

熟晒食得
你地如果上開uesp 見到有咩題材好玩想我翻譯可以放上黎我研究下

獵奇

原來你講熟左係熟女左
我以為係煮熟左

熟晒食得

西面
冬仔介唔介意po我個判官姐姐上去你個blog到比外國友人睇下

最近竟然沉迷左比世人稱為垃圾嘅Division
1080開到全ultra 60fps係會沉迷嘅

棄左十年

棄左十年

我係畫面黨

開左vsync lock 60fps

棄左十年

我係畫面黨

我個fd i5成日話玩依隻Game會100% bottleneck左GPU
我攞住我張圖恥笑佢
BTW,短時間內唔會玩Skyrim 等M$個垃圾win10 patch好先

獵奇

原來你講熟左係熟女左
我以為係煮熟左

熟晒食得

雅姐一劍劈死你
乜米水中意姐姐?

獵奇

原來你講熟左係熟女左
我以為係煮熟左

熟晒食得

西面

係sad樣呀
冬仔介唔介意po我個判官姐姐上去你個blog到比外國友人睇下

配埋文先上啦

配埋文先上啦

要英文

配埋文先上啦

要英文

我覺得係

棄左十年

我係畫面黨

我個fd i5成日話玩依隻Game會100% bottleneck左GPU
我攞住我張圖恥笑佢
BTW,短時間內唔會玩Skyrim 等M$個垃圾win10 patch好先

win 10 玩有咩問題

配埋文先上啦

要英文

我覺得係

一次過連埋獸人故出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞