陳蕾 Panther Chan 討論區 (7) | 仙女世一| 陳蕾演唱會2024《念》

552 回覆
29 Like 162 Dislike
陳雷有冇被軟飯仔屌過呢

冷處理中

Day day 冷處理
尊重啦屌你老母
都話
陳蕾所謂嘅承諾
隨時間接害多條人命
睇下佢係咪真係自殺
咁係Nathan 害自己
唔好亂扣

不過你硬要覺得係咁就請便
冷處理
低調處理 / 忽視 / 無視 / 丟淡 / 淡化
蕾老師有無幫手報警今次
牙蕾呢個決定真係好差
先唔講Nathan嗰邊嘅後續影響
就演唱會本身都因為佢一個決定,台前幕後嘅所有努力都俾人無視哂,無論係演唱會內容好與壞,所有人都係完show 後立刻淨係討論Nathan
如果唔係呢幾年累積嘅人氣同平時冇負面新聞,俾著係其他人都幾大機會一鋪收皮
陳蕾呢單野真係太左膠
本身演唱會個勢又好編排又好, 依家焦點錯哂害人害己
希望有下次覆桌
Nathan真係唔好再尋死 累撚死人
演唱會完左之後 Ig del尻哂po 潛哂水咁
受唔到壓力好心拒絕仙女邀請
咁唔成熟仲想出黎撈?
男人老狗做錯事咪認個錯
依家要身邊既人硬食
歸隱一段時間冷靜下
過多幾年冇人記得架啦
搵上台兌現承諾無問題,因為陳蕾係一次搵晒四個學生
係訪問講太多,跟住又到day 單野
本身佢同Day單野都淡番少少
宜家Nathan 又話自殺完全係對蕾唔住
其實佢delete ig 改名換姓會好過啲
唔好睇任何網上言論喇
出個po認個錯 講自己唔會出黎已經平息到
人係冇完美 公眾人物都唔例外
希望佢好好諗下
同埋替另外三個男仔唔抵,明明大家上台變咗咁
同埋作為男人佢完全無膊頭

出面不斷鬧陳蕾同day, 佢一句都無頂過,做縮頭烏龜🐢
唔想討論佢
我淨係覺得陳蕾好慘,一個人頂哂
咁仲有day day幫佢頂既
同埋佢俾人反係因為佢之後訪問真係好令人反感
都係自作孽 唔覺得佢好慘
佢義氣底
覺得陳蕾咁強硬唔係為左nathan 一個

nathan 個千字文po 最多人like 就係造星5班參賽者
即係佢地成個團隊都覺得nathan 係有感情缺失但夾音樂 (或做朋友) 無問題
所以佢果句「關心認識既人」唔係等於網上咁理解關心nathan唔關心其他人 (或死者); 而係佢個造星世界裡面既人都覺得同nathan 夾音樂無乜問題
再加上出事前已經講過話伸縮全team 人一齊表演, 佢先做呢個決定

演後訪問如果割席, 佢唔係割緊nathan一個, 而係割哂全team人
thats why 佢果刻先咁強硬

我有權理解, 你都有權反佢, 但唔會好似d 盲忠咁否定哂所有網民既睇法
overall 佢係柒左既
同埋啲人扭曲陳蕾句說話
在意身邊人「多於」唔認識嘅人
有邊個唔係咁?不過佢呢句係表達得好差,所以都係抵畀人鬧下,只係好多都唔單單話佢呢句,乘機火上加油
事到如今,只希望佢可以平常心虛心咁應對
仙女唔會改變諗法㗎喇
不過希望佢預咗仲會俾人追問啦

星期六個活動九成都會有人繼續問
觀眾就未必有人追
係事後唔知有冇傳媒環節
賽馬會主辦
又有阿正
應該點都有傳媒出現
講真 寧願佢比人追問 等蕾望清楚啲個世界嘅反應 好多嘢唔係自己覺得係正面就係做好事 呢鑊嘢根本冇人贏 個個輸到仆街好好吸收吓好過佢繼續做正面道德撚 近呢年真心有少少覺得佢太投入下下正能量 搞到有少少離地 以前睇佢ig live嗰隻貼地鳩嗡味都淡咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞