陳蕾 Panther Chan 討論區 (7) | 仙女世一| 陳蕾演唱會2024《念》

552 回覆
29 Like 162 Dislike
正面睇係齊㗎
我坐側少少。。唔怪得
全場好多人開電話燈
坐側邊只能影兩邊個Mon
蕾B點解要死攬
做過愛好難唔攬
仙女都可以無道德觀念
Nathan 係一個炸彈
呢件事上陳蕾公司責任最大
有乜可能會同意畀Nathan上台

然後Nathan真係諗住自己洗到白?
人地叫你上就上, 累到人啦

最後就係陳蕾, 你以為叫佢上台係幫佢?
本身已經無人提, 而家又有人提返, 累到人又累埋自己
句「我在意真實存在喺我身邊嘅人嘅感受,多過外界我唔認識嘅面孔」真係好撚on9! 係你唔認識既面孔捧紅你嫁
雖然我明網上面好多人
都係為反而反 為屌而屌
係好多人會帶風向整沉一個人
但都唔代表網上面講既野
係全部都係假 全部都係為左整沉你
入面都真係會有人講真相
真係會有人以真正義之名去講野

唔希望陳蕾會太極端地唔理網上面既說話
咁講冇問題同連登仔一樣 日日咒人死一樣 都係唔識嘅人
多過 唔等於 唔在意
個個都腦短路咁
字面上就係嘅
但係在意Nathan就等同於唔在意個女仔屋企人同朋友㗎啦
更何況死者家屬嘅朋友都講過唔高興
不過佢自己決定攬個炸彈 都要拆嫁啦
都好難拆㗎喇
如果冇新嘅資訊
仙女又唔再回應嘅
基本上都預咗畀人批評

當然如果嗰條友唔再蒲頭
過多排各位連登仔自然就會關心其他嘢
愛到連個演唱會名都要用對方個名命名
啲人想陳蕾死多過果個Nathan死

逢紅必反
呢點真係最麻煩

有啲人我都信係仗義執言
但同時有啲人似係借題發揮
我好同意
鬧陳蕾請Nathan可以嘅,的確抵鬧,fans都鬧
但係話佢唱歌難聽/大陸人/抄歌/靠PR吹個啲
仲要無啦啦咁短時間突然咁大量負評,好奇怪下
剩係連登仔屌就冇咩所謂嘅
但係似有人有計劃咁搞鳩陳蕾
你睇下琴晚梁祖堯個ig story
佢係讚個show好睇就有人話好難聽
覆個陣就del咗comment
成件事好鬼
原本都唔難拆 但蕾真心講錯曬嘢其實如果嗰個唔係陳蕾可能仲大獲 佢儲落嘅形象同人氣已算cover咗好多聲音 試吓其他人 唔洗tvb啲人添 一定屌得一面倒過而家好多
尾場下流社會真係好正,希望會出碟
上年返工忙到黐線miss晒啲live,到演唱會先聽到《青年危機》嘅live冇錄低,好想再重溫,希望official會cut嚟放youtube
仙女live難聽炒唔起啦

所以而家先轉攻呢單嘢
而確實只能硬食
我上個po都講過
仙女自己做呢個決定
而佢又預咗會係咁嘅反應
真係冇咩好怨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞